Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
mne tak isto vaha stoji, ale nejak to neriesim.som si vcera merala kolko cm islo dole z bruska a islo dost tak to ma tesi.
sonia, no neviem... : ) teoreticky asi aj hej, ale nemyslím, že to prospeje... : )
ja som dnes maximalne leniva na varenie...som si kupila pestove tycinky lebo sa mi nexce piect pizza a ktomu paradajkovu omacku s bazalkou a olivami celkom som sa najedla...
mozem na zemiakovy den aj hranolceky?
ahojky... no ja som mala dnes tie plnené paradajky...vôbec mi nechutili,tak som zjedla len 1. viem, že je to málo, ale ta... : )
a ako sa vám darí?
Ja mám pocit, že tento týždeň,som ešte nič neschudla, neviem... uvidím v piatok, vážim sa len vtedy... : )
No čo je babenky? nejako málo príspevkov je tu....:o(
Ja som si dnes tiež kúpila ten Hannasaki, tak idem tiež na to. Už sa mi chladí prvá šálka. Teším sa. Inak dnes sa nám aj sneh roztopil, tak dnes pojdem asi von trosku si zabehnúť večer.
Inak ja ranajkujem vascinou len banán, aj dnes som mala. A na obed si idem uvariť špagety s makom. To mozem kazdy uh den. tesím sa na to. Tiež sa tesím na zajtrajší vitamínový deň, len neviem, čo si urobím na obed. Poradte. Nieco teplé by to chcelo.
inak ta ryza je fakt dobra a hladny clovek sa naje dosyta.Jedla som ju1x so sampinonmi a2x s hraskom k tomu kopec zel.salatu o.k.:-)