90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

veronika

wau baby, akurat som sa vratila z tae-bo no fantazia, vrele odporucam :) tak som sa zapotila a taky fantasticky pocit :)

zuzkadurka

ahojte, ja mam dnes ovocny den. Zistila som, ze som menej hladna, ked si robim tie ovocne salaty. Den predtym si zmiesam jablko - nastruhane, ostatné ovocie kiwi, pomaranč, banan na kocky, hodim na to orechy, trocha medu - premiešam to, nachystam si cast na ranajky, cast na obed, je to vazne super. Vsetko do rana chytí šťavu. Je to aj sýte.

adriana

..v podstate sú oba recepty z knižky, tiež mi liezlo na nervy stále len surové ovocie, navyše jablká až tak silno nemusím, takže toto je fajn náhrada:-))
ale ani ovocný šalát nie je na zahodenie, to som mala včera...len som zmiešala 1xhrušku, 1xjablko, 1xkiwi, 1xpomaranč a poliala šťavou z pomaranča..navyše som prvý krát počas vitamín dňa nebola hladná, takže hurá:-))

adriana

a ešte jeden:-)) včera som to mala na večeru a tiež to nie je zlé:-))

na obed si dáme takto pripravené 4 jablká a na večeru 2 jablká
6xjablko
trochu nie veľmi sladkého džemu(ja som použila lesnú zmes Schwartau, majú ho v Hypernove)
1xpomaranč
škorica

1.jablká rozrežieme na polovice a vyberieme jadrovník
2. do vzniknutej priehlbiny vložíme džem
3. vložíme do vyhriatej rúry a pečieme cca 15min pri 180-200 stupňoch
4.zmiešame šťavu z jedného pomaranča s troškou škorice a počas pečenia tým jablká polievame

adriana

čo sa toho ovocia týka, mne celkom chutilo nasledovné:
1xhruška
1xjablko
1xpomaranč
1xlimeta
1.všetko očistíme, nakrájame na kocky a na kolieska
2.dáme do hrnca nasypeme 1 škoricový cukor , zalejeme vodou a necháme zovrieť
3. dolejeme ešte šťavu z 1 limetky a 1 pomaranča, podľa chuti dosypeme mletú škoricu, počas varenia môžme dať aj kúsok celej škorice
4.varíme kým nezmäkne, cca 3-5 minút
mne to chutilo a zdá sa mi to lepšie stráviteľné ako surové ovocie´, kto nechce, nemusí dávať škoricový cukor, nech si dá len škoricu, ale s cukrom je to myslím chutnejšie:-))