Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
nie je soja skrob - alebo uz bielkovina?
baby, co sa týka tých špagiet, tak vyskúšajte si kúpiť sojový granulát (11SK). ten len stačí zaliat vriacou vodou a nechat asi 5 min. tak. osmazte si na oliv.oleji troska cibule, cesnaku.pridajte do toho ten granulat, davam si tam aj kecup, korenie,sol,vegetu...je to superne. alebo obyčajne s mletym makom alebo orechami.
tiez blahozelam cooldjka k prvym zhodeným kileckam.zelam aby ich bolo este niekolkonasobne viac.
Drzme sa!!!
mne veľmi chýbajú mliečne výrobky keď mám bielkovinový deň lebo ak si dám syr tak zase mäso nemôžem, potom zase o 3 dni môžem, no to mi vadí na tejto diéte.
cooldjka, blahozelam :)
ja tu tiez nemam vahu, takze najskor sa asi odvazim az zajtra :) ale neviem ci som schudla.. mam pcoit ze sa mi brucho zmensilo, ale tiez som parkrat porusovala.. a raz som nestihala a jedla som veceru az o 21:00, lebo skor som nemala moznost.
ale zacala som aktivne cvicit, tak hadam sa to pohne :) a pijem hannasaki tiez (btw ak sa pije po pollitrakoch, tak sa to pije lepsie :D)
a vcera som skusala dat na spagety pesto, ale velmi mi to nechutilo. ja zvyknem davat drvene paradajky a olivy, ale to uz ma tiez omrzelo :)
skusala som aj cestoviny s oprazenou struhankou, trochou cukru a ovocim a bolo to fantasticke :) velmi ma to zasytilo.
normalne ma tato dieta bavi, nemam pocit ze sa nejak obmedzujem :) nie ako pred rokom ked som to fakt nemohla vydrzat :)
a teraz si aj zarabam, tkaze si kupujem kvalitne vyrobky a ozaj stoja za to :)
drzte sa, babule!
caute kocandy, tak ja som uz konecne doma a prve co som dneska rano urobila bolo,ze som skocila po dvoch tyzdnoch na vahu a som neskutocne stastna-mam dole dohromady 3 kg. co je uspech,lebo som cakala max. 2,vzhladom na to,ze som aj troska porusovala... ale nevadi. inak ocenila by som nejaky dobry recepr na omacku na spagety alebo cestoviny. ta co je v knihe ma uz omrzela,tak teda ak mate nieco, sem s tym :)
lienulka aj ja som si kupila nove nohavice a som na tom ako ty:)ale ja si ix xcem obliect na statnice co je 2.2 tak musim zamakat :)
Ja som dnes chcela ist behat vecer, ale nejako mi to nevyslo. Videla som dnes fotku mojej spoluziacky zo strednej.Ako zostihlela...:o( nemala som ju velmi rada,ale velmi ma to inspirovalo do dalsieho boja.
inak dnes som papkala na veceru spagety s takou pikantnou zeleninovou omackou - ale fest pikantnou.
a dnes som si kúpila nove nohavice, ktore su mi na pase este troska male (schvalne) -zapnem ich,ale trci mi odtadial - ved viete co...:o)
takze dalsia inspiracia do chudnutia.
tesim sa na zajtrajsi vitaminovy den.