Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
ahojte, ja som na zajtra nasla fantasticky recept na ktory sa tesim:
brokolicovo-syrove fasirky a zelerovy salat.
salat sa sklada zo zeleru, jablk, par kapari orechov a jogurtu, horcica.
fasirky: roztlacena uvarena brokolica, nastruhany syr (povodne tam bolo aj vajicko ktore tam nedam), vsetko zmiesamem obalime v struhanke a dame piect.
uz sa na to tesim. struhanka bude ako nahrada za chlebik a bude je tam minimalne :)
co na to hovorite?:) nedate si so mnou?
nechcem sa vám tu do tohto fóra montovať,
ale slnko... špenát, vajce a bambíno...
absolútne nevhodná kombinácia. Mala si vynechať bud bambíno, alebo to vajce
labu 77
soja je strukovina, sojove maso je bielkovina.
Sojove kocky su dobre na cinu, den vopred napacovat, mozu sa pridat aj kuracie prsia. Na druhy den podusit na cibulke, pridat mrazenu cinsku zmes a papat.
Ja mam dnes bielkoviny. Robila som si spenat.Povarila som v troche mlieka, dala som jeden syr bambino, jedno rozslahane vajce, trochu soli a vegety a nastruhany cesnak. Je to celkom dobre aj huste. Za tym vyvar a mam dost.
Ahojte baby,
soja je bielkovina.
veronika 1,
to je myslene ako strukovina , sojove maso je uz bielkovina.
aduliena má pravdu...
sója ako strukovina teda tie boby sojové sa iba môžu v škrobový deň
ostatok presne ako napísala aduliena. aj v knihe je to tak
Baby, ak vám môžem poradiť, výrobky zo sóje ako granulát, sójové rezance, plátky, kocky sa zaraďujú medzi bielkoviny ako náhrada za mäso, teda patria do prvého dňa. Sójový syr Tofu je ako mliečny výrobok, takisto vlastne patrí do prvého dňa.
takze na googlu som zistila, ze soja je bielkovina