Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
ano, ja viem ze sem stale pisem :DDD
kupila som si eidam 30% a skombinujem to asi s bambinom s prichutou hermelinu do tych fasirok :) mnam, uz sa tesim
btw dnes som si spravila karfiol na cibulke do prace.. iba strasne sa mi to zdalo nejake masne.. aj ked som cibulku oprazila na trosilinke oleja... tak som si dala len trosku a fakt som nemohla ako mi bolo ztoho zle.. tak som za cely den zjedla dve jablka. jedno na obed a jedno na veceru a medzitym hrst slnecnicovych semiacok... a cuduj sa svete, ked som to zaliala litrami caju hannasaki, tak ani hlad nepocitujem, len citim ze som fakt plna :DDD
neviem ci prave chlebik je najidealnejsi s rajcinou na bielkoviny... ja by som si dala radsej fakt bielkovinu... ktoru zajem chlebok ak som hladna a k tomu zeleninu. a na veceru by sa chlieb vobec nemal. ale tak ten jeden den ta nezabije ked fakt nemozes :)
btw ja pijem hannasaki.. dneska treti den. predtym som na to nemala cas.. ani nejak myslienky. ale dnes pijem uz siesty 3decak v praci a doma som mala pollitrovy hrncek. je to chutny caj, iba uz som hadam 20x bola na wc:D
Veru taky salatik by som si dala, lenze dosla mi zeleninka. Musim zajtra nakupit a nestihla by som si ho pripravit. Inak to grilovacie korenie na zeleninu aj ja pouzivam, je fakt suprove. Davam si ho aj na dusenu zeleninu. Ako dnes na obed.
Je vhodne vziat si v bielkovinovy den na obed aj na veceru sunkovy celozrnny chlebik s rajcinou?
inak baby co pijete caj Hannasaki. kolko salok denne by sa malo vypit? ja pijem 6ks 3dcl šálok. tak neviem, ci to pijem spravne. Inak celkom mi to chuti.
lienulka. ja si vzdy robim pre taketo pripady do dozy salat z cerstvej zeleniny bud s kuracim maskom, alebo syrom. ten ti vydrzi dlho a jes ho studeny :)
a odporucam na salaty korenie - grilovana zelenina, davam si ho vzdy do salatov a ma skvelu vonu a chut.
Veru som sa nezamyslala nad tym kam patri soja. Este ze som ju pocas diety este nejedla. Dik za radu.
inak tie brokolicove placky vyzeraju uzasne. skusim nabuduce. zajtra idem na skusky do skoly. neviete poradit co si mam vziat na jedenie - budem tam cely den.
adriana, v prave pesto je so syrom, ale ten (aspon v mojom pripade) sa tam odporucalo dat dodatocne. parmezan.
takze to boli cisto len bylinky a olivovy olej. je to dobre, ale... nejak som tomu nevedela dojst na chut :) takze je to asi dobre pre ine jazyky :))
uvidime.. dneska nieco v obchode vyberiem a zajtra ukuchtim :) ale uz sa velmi tesim, pretoze to vyzera fakt dost dobre :)
...len pre info, aj eidam tehly sú s roznym obsahom tuku, najčastejšie myslím 30% a 20%..ale nie som si úplne istá tými %
konečne živá diskusia:-))
ja som dnes skúšala musaku so zemiakov a šošovicou...dalo sa, ale som rada, že sa jedlá v diete neopakujú:-))
...zajtra sa teším na cestoviny...
tiež ich mámnajradšej s kečupom..minule som si dala trochu pesta, ale to bývajú také zmesky, nikdy neviete, čo tam namixujú...vo väčšine prípadov v peste je nejaký syr a ten nie je najvhodnejší..aj keď ho tam je určite minimum...
veronika ja tie placky robim tiez,ale namiesto toho nastruhaneho syra tam davam bambino a su uzasneeeeee...a ten syr na stuhanie si kup taky co obsahuje malo tuku. my kupujeme goudu sa mi zda.