Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
baby, uz sa mi vari brokolica.. potom zreferujem ake to bolo :) a ci sa podarilo .)
Mam taky skvely recept na sampinony,ktore sa podusia,okorenia a potom daju na opeceny celozrnny chlebik.je to recept z inej diety,lenze neviem,ze ktory den ho mam jest... neviete mi poradit...?
inak odporucam este ten e-dennik, ktory sem uz niekto raz pridal na zaciatku,ale ja som sa mu zacala venovat az teraz.
www.florastranky.sk
staci sa zaregistrovat a vediete si vlastny dennik,kolko ste zjedli akeho jedla, kolko energie ma. su tam aj presne konkretne vyrobky od konkretnych vyrobcov,zadate kolko gramov ste zjedli a on pozna energeticku hodnotu vyrobku. a takisto je tam aj vydaj energie,teda vsetky aktivity,ako dlho ste ich vykonavali a kolko ste pri tom spalili energie a na vyslednom grafe vidite porovnanie prijmov a vydajov...skvela stranka :)
veronika urcite ma.ja som toto mavala cez letny semester som ho pila a xodila spat rano o siestej ale spala od tretej poobede :)neviem teraz nejak nepocitujem lebo poslednu salku pijem asi poobede skor vecer pijem iny caj.
jooj baby,
ja som spala hadam 3 hodiny v noci, tak mi je zle dnes.
tak ma napadlo, ci nema ten caj povzbudive ucinky. predsa kombinacia zeleneho a cierneho caju a ked sa pije na litre...
veronika1 ja som davala 2 bambina ale aj vajicko ale podla mna by to nemalo vadit. ste mi take chute spravili, ze aj ja to budem mat na obed:)ja som to zatial robila len na oleji na panvici v rure som to nepiekla.
neviem ti povedat:D
aj ja to idem len skusat :)
kym to nebude chrumkave. ale myslim ze tomu vela netreba, pretoze brokolica uz uvarena bude... takze fakt len chvilu zapiect :)
potom tu zmes obalis v struhanke a das na papier na pecenie a do rury.