90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

veronika

ale tak tie kilogrami.... vies, ked ma niekto 100 kil (to je obrazne, nechcem ta urazit :D) tak 10 kil schudne jednoduchsie ako clovek ktory ma 60 kg :)

a vidis.. tie fliacky.. no mnam, uz viem co si spravim na UH den :)
zajtra si spravim bud ryzu so zeleninkou alebo zemiaky so salatou.. kupila som si rucolu, prvykrat :) tak uvidime co z toho stvorim :)
a na skroby milujem sosovicovu polievocku.. zemiaky, mrkva.. no mnam :) robim si ju skor taku hustejsiu.

ja som sa dnes vazila... mala som 67 na zaciatku a teraz mam 64 a som si vedoma toho ze mam plochejsie brucho:) a mamina ma videla po 2 tyzdnoch a hovori ze aj v tvari som schudla :)

pekny den vam zelam a drzte sa.

lienulka

linda2258 to je ozaj super vysledok. predpokladam,ze tie polievky robis bez zaprazky. sosovicovu asi v skrobovy den... to ma nenapadlo. Ale je to super napad-troska na spestrenie.

Baby veru sa nam blizi ten vodny den. uz sa tesim ako sa po nom odvazim. od zajtra sa zacinam znova venovat sama sebe. bude troska viac casu.takze znova vecer behat,sem-tam spining,nejake brusaky...tesim sa na to.
Dakujem za vsetky prispevky - bohovsky ma to posilnuje byt tu sucastou.

Inak na zajtra som si pripravila do prace dusene zemiacky s korenim na americke zemiaky a dam si k tomu cviklu. Nezabudnut na bujon.
dobru nocku.:o)

linda2258

Ahojte vsetci. Ja uz mam za sebou 2 mesiace diety a schudnutych 10kil. Ovocny den riesim vzdy zeleninovou polievkou. A funguje to. Zasyti a nenaduva. A inak jem vela polievok lebo tie sa daju varit skoro vzdy. Sosovicova fazulova zemiakova.... A tiez zeleninova pizza je fajn alebo flaicky s kapustou. Z knihy som vlastne este ziaden recept ani nevyskusala a aj tak som schudla. Moj odkaz pre vsetkych nebojte sa jest oblubene veci len ich spravne nakombinujte. PS pocas 2mesiacov som vobec nesportovala...
Takze uspech je zaruceny.

deniska

ahoj, je tu aj taka baba, ktora ma dietu za sebou a teraz by mi poradi ako dalej, ci sa stravuje ako predtym, nerozmysla, co s cim zje, je normalne ,, a ako to dopadlo, ci pribera,alebo nie ?.. vdaka Deniska,, prosim ta napis mi na denisocka5@azet.sk

veronika

aj ja som si ich robila.. avsak len som zmiesala bambino, troska eidamu, brokolicu a tak za dve lyzice struhanky a len dala na papier na pecenie take kopky.. fajnovo sa to opieklo cele :) a spravila som si k tomu nasturhany zeler s jablkom, troskou horcice a jogurtom :) fakt super kombinacia :)

verca, neboj sa vodoveho. zvladneme. hlavne je nemysliet na jedlo. ja mam akurat v praci nejake porady, potom asi budem cestovat domov.. tak mi to hadam nejak utecie :)
ale tak keby si mala odpadnut, tak si daj radsej nejake to ovocie. nemuc sa za kazdu cenu.

veronika1

ja som si ich robila-tie placky,boli fajnove ale dala som tam asi vela syru tak sa mi to rozpadavalo ked som to obalovala v tej struhanke,potom som to dala piest,iba kraje boli take chrumkave,ta stuhanka sa mi neopiekla ale bolo to ajstak fajnove ved len ta kombinacia ze brokolica a bambino sa neda nijak pokazit,ja sa bojim vodneho dna-neviem ako to zvladnem

veronika

veru.. tie ovocne dni... to je hroza.. nafuknute brucho a plyny:)
skus si zohnat espumisan. v lekarni, gelove tabletky presne proti nafukovaniu :) mne pomahali, ale uz som ich dlho nekupovala :) asi zacnem ako to tak sledujem :D
mna boli brutalne brucho z toho tae-bo aj teraz - po dvoch dnoch :D ale v pondelok sa chystam zase :)

labu77

baby, poradte..
Ja som dnes hrozne nafuknuta, a vobec nemam ani z coho. Dnes mam teda vitaminy, a od rana som mala dva banany, dva pomarance a mandarinky, este suseny ananas. K tomu caj a vodu s citronom.
Za hodinku sa zberam do posilky na kardio. Ale mam take brucho, no hroza! Co mam robit?

bojka

caute baby .. aj ja sa chcem k Vam pridat... co to je za caj hannasaki?? to 1x pocujem. Nie je to na spôsob "Lietajucej lastovicky"?
Ja mam dobre skusenosti s delenou stravou. Pri nej nehladujete a chudnete. Ak sa to skombinuje s kalanetikou = uzasne vysledky nielen na vahe, ale aj na postave.
Len sa nastartovat .... Môj problem je MASKRTNICTVO ... hrozne... Mate nejaky recept, ako sa ovladat? Na sladkom som priam zavisla... SOS...