90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

lienulka

Babuliatko - ten caj nema na teba mozno ucinok preto ze ho nemas rada, tak sa ti za to odplaca...:o)))
Mne ten caj naozaj chuti. Inak tiez som posledne dva dni zle zaspavala. Neviem, ci to bolo tym,ze mam pred skuskami,alebo tym cajom-som ho pila vecer. Uvidime dnes - uz mam po skuskach.
Uz som aj doma konecne, tak som si dala na obed vajicka na cibulke. Na veceru si dam asi tiez. A baby ake boli tie brokolicove zapekane placky?lebo to znie velmi chutne.
A zajtra co budete papkat?

babuliatko

anoo anoo moj ex aj s mamou to pil a pekne schudol,ale kolko uz neviem lebo som sa snim rozisla :)ale viac ludi mi vravelo, ze pomaha ale ja neviem ja nevidim nejaky ucinok na mne.ja pijem aj ine caje moja mama vravi, ze som zavisla na cajox :) keby som tak na hannasaki bola neviem mu prist na chut aby som ho vypila ho pijem slamkou za a zavriem oci :D

cooldjka

mozem sa opytat,aky to pojete caj? na co to je dobre? videla som o tom uz zmienku, v niektorych prispevkoch,ale nestudovala som to...

veronika

labu, my mame vodovy den 30.1. :)
o chviluuuuuuuuuuu! :DD
a inak ako si to mala ty a tvoj manzel s pitim caju a spankom? :)