Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
dievcata,
kam mam zaradit struhany kokos, medzi susene ovocie? Kokos obsahuje vela zeleza a potrebovala by som ho doplnit.
ja tiez pijem phuer skoricovo jablkovy ale teraz mi mama kupila rooibos s medom je celkom nasladly ale vcera som si kupila s limetkou no ten fakt mozem a samozrejme hannasaki :)
veronika-preesne tak aj mne by stacilo mat 52 kg ale chcem mat 50 lebo ako pises tie 2 kg mozno pojdu hore,a ked mam v septembri tu svadbu aby som bola fit a neobmadzovala sa vo vybere siat.skusim si asi ten hanaski kupit ved uvidim.dnes mame ryzu s masom na stave,tak dnes si dam tu ryzu,a idem si kupit nejku zeleninku a oblejem si to s tou stavou-to sa moze nie?----Weronika ja a veronika sme dali zatial dole 3 kilecka,cim viac potrebujes zhodit tym to pojde lepsie-rychlejsie
a koľko kg ste už schudli?
ja pijem čaj phuer s príchuťou limetky a je chutný... aspoň pre mňa... : ) a ja som vždy vypili 2 litre denne, takže to mi probémy nerobí... : )
držím vám palce
verca, aj ja som skusala pu-erh ale fakt mi nechutil.
hannasaki je ovela ovela chutnejsi. fakt ciste bylinky. zvykla som si ho pit.
taktiez mojoou velkou chybou bolo, ze som nepila.. nebola som zvyknuta ani tie dva litre vody vypit, takze teraz to napravam razantne, lebo nechcem vyzerat ako vysusena slivka :)
ja som tiez obcas porusovala, ze som do vody davala tang troska.. ale tak.. citron je predsa lepsi :) polovicu na pol litra zvyknem dat...
a este jedna vec, si sa ma pytala ze na kolko chcem dat.
mala som 60kg a bola som nespokojna..ale ked si tot ak zoberiem, tak ked som mala 60, tak som mala fakt fajn postavu (ak nepozeram na vacsie stehna a zadok, ktory som zdedila po mame, ale s tym som sa zmierila). takze az dosiahnem magicku hranicu 60tky, budem spokojna... ale chcela by som este menej, lebo po diete ratam s tym, ze ked zacnem ako-tak jest normalne, tak aj creva budu zaplnene inak.. a tie dve kilecka na vahe to mozno ukaze :)
tak dobru noc ti zelam, vidime sa zajtra :)
fakt je to super ked si takto virtualne pomahame :)
mam v praci jednu super kolegynku ktora to drzi tiez so mnou, mame take iste dni, tak sa vzdy za nou tesim ako sa porozpravame :)
leslie, ano, je to na bielkovinove dni :)
veronika - ja mam 165 cm, 67 kg som mala a teraz 64. ty mas fajn vahu, tak to chudnutie pojde asi troska zlozitejsie :) ale drzim palce :) ja vodu pijem s citronom, celkom mi aj chuti.
a inak som zistila ze po tom hannasaki nemam nejak ani myslienky na jedlo... :)
Veronika a ty kolko vazis a kolko chces este schudnut,ja mam 160 cm a vahu teraz 55kg,pred dietou 58kg a posledny tyzden mi tusim nepadlo ani pol kila.chcem dosiahnut vahu 50 kg.veru mne to pojde asi tazsie,ani nesportujem-neviem sa prinutit ale moj dvojrocny syn ma myslim si dost zamestnava..a nepijem vodu iba sirup a caje,tiez mam brusko plochsie..rozmyslala som ze si kupim v lekarni chrom-vraj tlmi chut na sladke
ahojte baby, aj ja drzim dietku aj so svojim priatelom, a ide nam to celkom dobre, len nam uz ovocie aj usami lezie von...a chcem sa spytat, v ktorom dni ste mali tie brokolicove placky?asi v bielkovinovom, ze?