90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

mary11

ahojte bola som chora a uz som konecne vyzdravela cez chorobu sa fakt dieta neda drzat a tak sa oapt vraciam k wam:)

babuliatko

adriana nasla som nieco pre teba : kto nevzdrží bez mlieka do kávy, môže si ho občas dopriať, ale treba dávať pozor na odstupy - káva s mliekom sa môže piť 2 hodiny po poslednom jedle a po nej sa znova nemá 2 hodiny nič jesť

adriana

dík za radu:-)) vyskúšam a dám info, ako dpadlo...inak, ja som to piekla tak na sucho v trube..ale myslím, že čersté to bolo lepšie...

slnko331

adriana, a ja som do cesta dala aj trochu ovsenych vlociek. Uz som tento recept citala aj vo vegetarianskej kucharke, tam sa to vola capaty.

slnko331

adriana,
celozrnnu muku zmiesaj s trochou hladkej a do cesta daj aj trochu oleja a hned ako to vyberies z panvice potri to maslom, ja som ich robila viac, aj deti to jedli, nebolo to tuhe.

adriana

...aj ja som to robila..ale jedla som to až na druhý deň a bolo to dosť tuhé, až ma z toho zuby boleli:-))takže to bolo jediné jedlo z knihy, koré mi doteraz nechutilo...premýšľala som však, že to vyskúšam ešte raz, keď budem doma a budem to môcť zjesť ešte teplé...

slnko331

ahoj adriana,
zatial mam dolu 3kg, cize 62kg, ked bude pod 60 tak to bude veselsie. Ja mam dnes sacharidy, mam strasne rada zemiakove lokse, a v ziaden den sa nedaju, nasla som nahradu. Robi sa to z celozrnnej muky a vody, zmiesa a vyvalka a na suchej panvici vyprazi. v knihe je to tiez v prve dni pisane, ale tam je to tusim s kecupom a ja som si dala trosku masla a ok, zjedla som styri. Na veceru som si ako zakusok zaliala ovsene vlocky, do toho kokos, med a mak a deti mi to zjedli, tak som si to urobila este raz a pred piatou to zjem.
Ja som teraz chora a zajtra mam ovocie a doma nic len jablka, tak to asi skombinujem zavaranym ovocim.

adriana

ahoj slnko:-))

ako ide chudnutie? ja som dnes musela porušiť:-(( mám ovocný deň, ale bola som an jednje prezentácii mliečnych a mäsových výrobkov v Prahe a potom obed v reštike, kde podávajú predovšetkým grilované mäsá...takže som povinne chutnala všeličo možné:-(( ale na moje pomery som sa celkom krotila, čo ma veľmi teší...teraz tu mám do večera už len džús s minerálkou...zajtra idem na ďalšiu výstavu jedla, tak dúfam, že to nedopadne tragicky..

veronika

ja myslim ze hej, kokos mozes kazdy den. ja si ho davam napr do ovocnych salatikov na ranajky ked si robim, alebo v ovocne dni.