Ahojte...je dobre ranajkovat alebo nie? jedni pisu ze na ranajky max. ovocie ze 2pomarance banan a tak a druhi pisu ze jedz co chces ze su dolezite....co je pravda?
----------
Zaujimavy clanok na temu "Preco ranajkoavt?" www.zdravie.sk
ja osobne sa najviac vzdy tesim na rano, a to prave vdaka ranajkam, nech uz ma byt nasledujuci den akokolvek tazky, doslova sa tesim, ako sa naranajkujem, lebo viem, ze rano spapam nejake ovocie, tym si doplnam glykogen co sa cez noc vycerpal, a nalozim si plnu misku vlociek s popucenym bananom a zalejem kozim acidkom s nasekanymi mandlami-kokso, oslintala som klavesnicu :D totizto kto rad papa, nech tak spravi prave rano a ubera mnozstvo smerom k veceri :)
ja som nebola naucena a donutila som svoje telo aby rano jedlo.a ver mi ,ze ked vecer jest nebudes tak rano vstanes hladna ako pes,aspon ja.a na ranajky si aj pri diete dovolim cokolvek..niekedy aj zakusok,hocaky chleba,vlocky...a chudnem
ja som jednoznačne za raňajky- naši ma k tomu viedli od malička (a možno aj vďaka tomu nemám problémy s postavou), lepšie sa cítim a človek potrebuje energiu predsa na začiatku dňa a nie keď sa už telo chystá oddychovať. Dokonca si so mnou privykla raňajkovať aj kolegyňa a tiež tvrdí, že sa cíti lepšie.