Ktorá led maska je najlepšia ? recenzie

Príspevok v téme: Ktorá led maska je najlepšia ? recenzie
NataliCifr91

Ahojte zvažujem kúpu LED masky na tvár a to hlavne kvôli neustálym problémom s akné a podkožnými zápalmi.Všade teraz čítam chvalu na terapiu modrým svetlom,ale nechcem zbytočne vyhodiť peniaze za nejaký nefunkčný plast. Máte tu niektorá reálnu skúsenosť s konkrétnou značkou ktorá vám naozaj pomohla dať pleť do poriadku? Budem veľmi vďačná za každú overenú recenziu a tip

Livik

Ahoj úplne súhlasím s Katik21 lebo za mňa je lumenluxe tiež bez debaty najlepšia led maska na slovensku. Dokonca viem že ju bežne odporúča aj viacero dermatológov a presne takto by to malo byť všade že sa ponúka len overená kvalita a nie nejaký lacný nefunkčný plast.Ja ju používam na to červené svetlo kvôli kolagénu a pleť je po nej fakt pevná a čistá. Je to proste najlepšia investícia do pleti takže ak hľadáš reálne výsledky určite choď do tejto značky

Katik21

Ahoj mala som presne tento istý problém s podkožným akné. Za mňa je aktuálne najlepšia led maska na trhu jednoznačne lumenluxe (mam ju už rok). Pri akné je kľúčové modré svetlo s vlnovou dĺžkou presne 460nm lebo to ničí zápalové baktérie úplne do hĺbky a práve táto maska to spĺňa do bodky. Mne to tie hlboké zápaly stiahlo už po pár týždňoch a pleť sa konečne krásne vyčistila. Odporúčam potom používať aj červene svetlo ktoré ma ja už len to používam .