mnohe vitaminy C maju hrbu pridavnych latok a k tomu aj sladidla ako aspartam. Celaskon dokonca obsahuje aj mastenec, co sa mi nepaci. Da sa niekde kupit kvalitny vitamin C bez inych pridavkov? Ak ano, v akej cene su?
Kde zohnat kvalitny vitamin C?
zziara, ale nestačí to všetko až keď deti začnú chodiť do školy? Nie je keď má dieťa pár mesiacov skoro myslieť na nejaké podporovanie a liečenie imunity a tieto veci okolo toho??
Zziara len aby vitamín C bol kvalitný, ako som písala niektorí ľudia si ani neuvedomujú, že nie každý je pre malé dieťa určený, vhodný. My máme doma Cebion, ten dávame a som rada, že viem, že je určený aj pre dojčatá. Že robí dobre. Deti nepotrebujú veľa, potrebujú len aby sme sa o ne starali, milovali ich a dávali im a ich zdravíčku pozornosť :)
čistý vitamín C je pre detskú imunitu to najdôležitejšie, to dokáže priniesť také výsledky že až :) odkedy som prvýkrát Zarke začala dávať vitamín tak odvtedy sa drží zdravučká a nemuseli sme sa vôbec s ničím trápiť doma, že by sme vyľahli alebo čosi také :) niekedy ozaj detičkám stačí máličko
Dobrý deň. Chcem sa podeliť o svoju skúsenosť s Aloe Vera Drinking gél od firmy LR. Nikdy som neverila týmto zdraviu prospešným výrobkom, ale musím sa priznať, že ho už užívam rok a pol a ani raz som nebola prechladnutá!! Cítim sa plná energie a úple fit! Dokonca sa mi aj zlepšila pleť, takže môžem len odporučiť ;)
leala, keď toto píšeš mám pocit, že o tomto vitamíne niečo viac vieš, preto ak by si mohla mi napísať ako vybrať ten kvalitný, ktorý bude účinný, tak by som ti bola vďačná :)
Kiimmy nenapadlo ti, ze nejaky rozdiel medzi nimi musi byt? Ze to nie je len o cenach?
Bohatier áno v niektorých veciach máš pravdu, netreba to preháňať s ničím, ale presne ide o to čo som písala. Že ide o to pre koho má byť ten vitamín. Vezmi si, že také dvojmesačné dieťatko z akej stravy by získalo dostatok vitamínu C? :)
Ja kupujem na Gymbeame,a som sním spokojná a myslím,že má najlepšiu cenu. V lekárňach kupuješ za dosť vysoké ceny.
mat_ka - kedze som este nemal male dieta tak ti na toto odpoved nedam. Inak ak mi dobre pamat sluzi tak denna davka vitaminu C je okolo 100mg a maximalna okolo 1000mg ktora je vraj maximalna nad uz si poskodzujes udajne zdravie.:) Podla mna ziskat denne 100 mg z normalneho zdraveho jedla neni problem (skor by som videl problem v tom ze je dolezite si tu davku vitaminu C vediet rozlozit pocas dna lebo z toho bude tak max v jednej davke moc plny vitaminov alebo tvojich penazi.:))
Má zmysel tento vitamín dávať malým deťom? Z akého dôvodu? Nestačí keď začnú chodiť do školy napríklad, že potom, keď ho v strave budú dostávať?