Kde zohnat kvalitny vitamin C?

zdenka6

zziara, ale nestačí to všetko až keď deti začnú chodiť do školy? Nie je keď má dieťa pár mesiacov skoro myslieť na nejaké podporovanie a liečenie imunity a tieto veci okolo toho??

mat_ka

Zziara len aby vitamín C bol kvalitný, ako som písala niektorí ľudia si ani neuvedomujú, že nie každý je pre malé dieťa určený, vhodný. My máme doma Cebion, ten dávame a som rada, že viem, že je určený aj pre dojčatá. Že robí dobre. Deti nepotrebujú veľa, potrebujú len aby sme sa o ne starali, milovali ich a dávali im a ich zdravíčku pozornosť :)

zziara

čistý vitamín C je pre detskú imunitu to najdôležitejšie, to dokáže priniesť také výsledky že až :) odkedy som prvýkrát Zarke začala dávať vitamín tak odvtedy sa drží zdravučká a nemuseli sme sa vôbec s ničím trápiť doma, že by sme vyľahli alebo čosi také :) niekedy ozaj detičkám stačí máličko

Hematka

Dobrý deň. Chcem sa podeliť o svoju skúsenosť s Aloe Vera Drinking gél od firmy LR. Nikdy som neverila týmto zdraviu prospešným výrobkom, ale musím sa priznať, že ho už užívam rok a pol a ani raz som nebola prechladnutá!! Cítim sa plná energie a úple fit! Dokonca sa mi aj zlepšila pleť, takže môžem len odporučiť ;)

mydia

leala, keď toto píšeš mám pocit, že o tomto vitamíne niečo viac vieš, preto ak by si mohla mi napísať ako vybrať ten kvalitný, ktorý bude účinný, tak by som ti bola vďačná :)

mat_ka

Bohatier áno v niektorých veciach máš pravdu, netreba to preháňať s ničím, ale presne ide o to čo som písala. Že ide o to pre koho má byť ten vitamín. Vezmi si, že také dvojmesačné dieťatko z akej stravy by získalo dostatok vitamínu C? :)

kiimmy

Ja kupujem na Gymbeame,a som sním spokojná a myslím,že má najlepšiu cenu. V lekárňach kupuješ za dosť vysoké ceny.

Bohatier

mat_ka - kedze som este nemal male dieta tak ti na toto odpoved nedam. Inak ak mi dobre pamat sluzi tak denna davka vitaminu C je okolo 100mg a maximalna okolo 1000mg ktora je vraj maximalna nad uz si poskodzujes udajne zdravie.:) Podla mna ziskat denne 100 mg z normalneho zdraveho jedla neni problem (skor by som videl problem v tom ze je dolezite si tu davku vitaminu C vediet rozlozit pocas dna lebo z toho bude tak max v jednej davke moc plny vitaminov alebo tvojich penazi.:))

zdenka6

Má zmysel tento vitamín dávať malým deťom? Z akého dôvodu? Nestačí keď začnú chodiť do školy napríklad, že potom, keď ho v strave budú dostávať?