mnohe vitaminy C maju hrbu pridavnych latok a k tomu aj sladidla ako aspartam. Celaskon dokonca obsahuje aj mastenec, co sa mi nepaci. Da sa niekde kupit kvalitny vitamin C bez inych pridavkov? Ak ano, v akej cene su?
Kde zohnat kvalitny vitamin C?
Poradil by som ti pozriet sa na nejaky eshop, kde vidis podrobny opis latok, ktore produkty obsahuju...napriklad cez tento odkaz by sa dala vyuzit aj zlava.... -odkaz odstránený- ... mas tam toho na vyber viac a mozes si precitat aj zlozenia latok co obsahuje produkt.
V akom množstve je potrebné tento vitamín deťom dávať?
Koľko ho potrebujúú?
Hlavne nech majú deti dostatok vitamínu C, akým spôsobom ho do dieťatka dostaneme je len na nás, každá máme ako mamička na to svoj názor.
Len dobré je si uvedomiť, že nedostatok môže spôsobiť rôzne problémy a pochybujem, že niektorá by sme chceli aby s nimi deti museli bojovať :(
pozri to je tvoj názor, tvoj uhol pohľadu. Rešpektujem ho a ty rešpektuj to, že ja mám iný. Nevidím nič zlé na tom, že dávam vitamín C v kvapkách. Práveže sama som sa presvedčila, že má to zmysel, lebo vďaka nemu sme zdravučký :)
ako je fajn, ak sa vitaminy dodavaju v strave, len podla mna kazda z nas vie, ze aj ked sa snazime niekedy akokolvek, tak je ho nedostatok. ja sa snazim C-cko podporit este Cebionom. lahko sa rozpusta a ma dlhotrvajuce ucinky. s nim mame tento vitamin tak povediac pod kontrolou
Anicka, ako ziskavaju take malicke deti vsetky potrebne latky uz od nepamäti ? Skus zjest to jablko ty sama a o zbytok sa postara priroda. A kedze budete dvaja na to jablko, tak zarad do svojho jedalnicka denne 2 jablka a spravis pre zdravie svojho dietata omnoho viac ako s milionom tabletiek.
ty píšeš o jablku a čo mám dvojmesačnému dieťaťu dávať jablko? Povedz mi ako inak dať tak malému dieťatku tento vitamín. Aby ho malo dostatok. Pretože práve tento vitamín je kľúčový pri budovaní a udržiavaní imunity.
Vitaminy samozrejme detom neskodia. Ale jednoznacne im skodia pridane latky a chemikalie ,ktore v tych tabletkach. Navyse zdraviuprospesnost syntetickych vitsminov je silno obmedzena chybajucimi synergickymi latkami, bez ktorych organizmus nedokaze tie vitaminy prijat.
V hlupom jednom jablku je omnoho viac zdravia ako v rodinnom baleni multivitaminov. Preto by som svojmu synovi dal konkretny vitamin len v pripade, ze bude lekarsky nalez potvrdzujuci deficit . A nie len na zaklade svojho usudku. Netreba si mysliet, ze viac je vzdy viac a neprepadat zbytocnemu mamickovstvu. Prechladnutia a choroby patria k normalnemu zivotu. Ak budete drzat svoje dieta nasilu zdrave a budete hlava nehlava posilovat umelo jeho imunitu, tak si jeho organizmus a imunitny system na toto umele dopovanie zvyknu a az sa toto obdobie skonci, tak bude zle nedobre.
každý z môjho pohľadu robíme podľa svojho najlepšieho presvedčenia :) a je to na každom jednom z nás pre čo sa rozhodneme, aký vitamín a v akej forme sa našim deťom rozhodneme dať!
prečo by vitamíny mali akože ničiť zdravie detí? To je čo za nezmysel? S vitamínom C mám skúsenosti, dávam si záležať na tom aby moje deti ho mali dostatok a poviem ti, že sú zdravé ako rybičky a myslím, že prispelo k tomu aj to, že na toto posilňovanie imunity som sa sústredila už od narodenia mojich detí, že som to neodkladala!