Kde zohnat kvalitny vitamin C?

Mrte hluposti

V zivote by som nedal svojmu dietatu synteticky vitamin, pokial si len myslim, ze ho potrebuje. Na to by som potreboval omnoho silnejsi argument, napr laboratorne vysetrenie. Tie strigy co tak robia, brutalnym sposobom nicia imunitu a zdravie svojmu decku. Ale to je dnesok, synteticke vitaminy su in, a hlupucke mamicky skocili na lep reklamam , ktorymi ich zasypavaju vyrobcovia tohto bordelu. Desim sa casu, ked Narex vymysli reklamu, ze s ich vrtackou treba malym detom vrtat diery do hlavy......verim, ze by sa zopar dievcat odtialto naslo, ktore by to spravili....-))))

Janka janka

Defcon, mas pravdu. Ked si vsimnes, tak v podstate rovnake nicky obhajuju synteticke vitaminy a prirodnu kozmetiku. -)))) nesedi mi to, podla ich rozumu je nespravne umyt sa chemiou , ale je uplne spravne chemiu jest.
A v tomto vlakne sa tie xxx dokonca predhanaju, ktora tu chemiu natlaci do svojho dietata prva.-((((

Defcon

Sialené !!! Davat mallickym detom, ktore nemozu za vasu sprostost, synteticke latky, ktore vobec nepotrebuju, je absolutny nezmysel a nicenie zdravia tymto krpcom. Ovplyvnujete ich organizmus a pochody v nom len na zaklade nejakeho fanatizmu a vlastnych nevedeckych predpokladov .
Ze ako moze ziskat dvojmesacne dieta vitamin c ? Rovnako ako ho ziskavalo uz bilion deti pred nim a rovnako ako ziskava vsetky ostatne veci, ktore potrebuje.

ruufinka

Toto je kameňom úrazu, to je pravdou a pri deťoch v troch rokoch myslieť na imunitu je už celkom neskoro :(

mat_ka

Nie nie nestačí to, vitamín C deti potrebujú už keď majú pár mesiacov, už dojčatám ho treba dávať, preto som kúpila práve tieto kvapky aj ich dávame, lebo sú určené už pre malé detičky, že nie sú až napríklad od troch rokov ako niektoré iné vitamíny a toto je ich výhodou :)

zdenka6

zziara, ale nestačí to všetko až keď deti začnú chodiť do školy? Nie je keď má dieťa pár mesiacov skoro myslieť na nejaké podporovanie a liečenie imunity a tieto veci okolo toho??

mat_ka

Zziara len aby vitamín C bol kvalitný, ako som písala niektorí ľudia si ani neuvedomujú, že nie každý je pre malé dieťa určený, vhodný. My máme doma Cebion, ten dávame a som rada, že viem, že je určený aj pre dojčatá. Že robí dobre. Deti nepotrebujú veľa, potrebujú len aby sme sa o ne starali, milovali ich a dávali im a ich zdravíčku pozornosť :)

zziara

čistý vitamín C je pre detskú imunitu to najdôležitejšie, to dokáže priniesť také výsledky že až :) odkedy som prvýkrát Zarke začala dávať vitamín tak odvtedy sa drží zdravučká a nemuseli sme sa vôbec s ničím trápiť doma, že by sme vyľahli alebo čosi také :) niekedy ozaj detičkám stačí máličko

Hematka

Dobrý deň. Chcem sa podeliť o svoju skúsenosť s Aloe Vera Drinking gél od firmy LR. Nikdy som neverila týmto zdraviu prospešným výrobkom, ale musím sa priznať, že ho už užívam rok a pol a ani raz som nebola prechladnutá!! Cítim sa plná energie a úple fit! Dokonca sa mi aj zlepšila pleť, takže môžem len odporučiť ;)