mnohe vitaminy C maju hrbu pridavnych latok a k tomu aj sladidla ako aspartam. Celaskon dokonca obsahuje aj mastenec, co sa mi nepaci. Da sa niekde kupit kvalitny vitamin C bez inych pridavkov? Ak ano, v akej cene su?
Kde zohnat kvalitny vitamin C?
...to by aj mňa zaujímalo, kde sa dá kúpiť kvalitný...mám teraz 1000 ku Biotech.....pozeral som aj prášok na stránke chloritan sodný...je tam dobrá cena...kvalita neviem....chcem sa spýtať, v lekárni mi pani povedala, že väčšie užívanie vitamínu c môže mať za následok obličkové kamene...povedala, že 250g stačí denne....to je zrejme dezinformácia od nej...kedže odporúča sa často dávka 1000g....rozdelená na 3a ž 4 časti do dňa..ako je to teda?
defcon ospravedlňujem sa, nemôžem za to, že to pridalo toľkokrát :)
Zziara len pravdou je aj to, že predsa každý rodič sa snaží robiť to najlepšie pre svoje dieťa. No nie je tak?
inak toto máš pravdu, to som si aj ja všimla a pritom si neuvedomujú, že tým ubližujú svojím deťom nikomu inému, keď im nedajú vitamín, ktorý imunita potrebuje :/
Anicka, verim, ze vy osobne potrebujete vsetko pocut niekolkokrat aby ste to pochopili, ale tu nie sme az tak extremne malo inteligentni. Kludne to poslite len raz.
je to mylná predstava. Osobne som názoru, že radšej nech dieťatko vitamíny má ako nemá. Preto my dávame Cebion a ja nedám na to dopustiť. Podľa mňa deti potrebujú vitamín C, imunita ho potrebuje a duplom v takomto období, keď počasie je také premenlivé :/
je to mylná predstava. Osobne som názoru, že radšej nech dieťatko vitamíny má ako nemá. Preto my dávame Cebion a ja nedám na to dopustiť. Podľa mňa deti potrebujú vitamín C, imunita ho potrebuje a duplom v takomto období, keď počasie je také premenlivé :/
zziara, len mnohí rodičia si myslia, že kým dieťa neje normálne, že už príkrmy a takúto stravu, tak, že dávať tieto vitamíny nie je potrebné, čomu sa celkom dosť čudujem!