mnohe vitaminy C maju hrbu pridavnych latok a k tomu aj sladidla ako aspartam. Celaskon dokonca obsahuje aj mastenec, co sa mi nepaci. Da sa niekde kupit kvalitny vitamin C bez inych pridavkov? Ak ano, v akej cene su?
Kde zohnat kvalitny vitamin C?
BJ, o akej knihe o vitamine c pises ? Daj presny nazov a hlavne daj toho, kto to napisal. Je to lekar s kolektivom. ? Je to niekto z renomovanej vedeckej komunity ?
To na ake odkazy kniha poukazuje je nedostatocne. Kazdy pseudovedec a pisalek dokaze najst na akekolvek tvrdenie dostatok dokazov. Vytrhnut vetu z kontextu a odprezentovat ju inak , na to su poniektori badatelia experti
Faith Healer, ty sa pochovas sam. Netvrdim, ze vsetko na badatelovi je super. Je to typicke ezotericke a konspiracne sarlatanstvo. Suhlasim.
Ja hovorim o knizke o vitamine C, ktora je plna faktov. Ale zjavne nieje jedina. Vychadza z prac inych ludi. Schvalne, cital si ju? Cital si zdroje, na ktore sa odkazuje? Su to realne studie, a badania (teda realne vysledky, ktore si zapisovali niektori lekari, ked podavali vitamin C pacientom vo vyssich davkach). Nieje to ziadne sarlatanstvo.
Pre defcona, skopiroval som ti len vrchol ladovca. To je pomaly prve, co ti vyskuco. Vies si podla toho dohladat viac, aj podrobnejsie informacie.
Nech sa smeje kto chce, ale uz dva roky kazdy den zerem praskovy vitamin C tri odmerky denne z DM drogerie a ani sopel, nadchu som nemal a to aj sportujem...skuste dlhodobo, uvidite...
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
BJ2, to ze skopirujes par anglickych viet, ktore ani nedokazes prelozit ma byt dovod na to, aby som pred tebou spravil salto ???
Byt za inteligenta na takychto forach je to iste ako byt majstrom sveta v strelbe medzi slepymi a byt zdravy. Jednoduche. Vychadzam z predpokladu, ze tu je 95% prispievatelov kvoli tomu, ze v pomocnych skolach zaviedli internet.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Faith Healer a Defcon prisli. Tunajsia inteligencia fora, co vie vsetko.
Treba sa triast... alebo, zeby?
Interaction of ascorbate and alpha-tocopherol. ... Vitamin C scavenges oxygen radicals in the aqueous phase, whereas vitamin E scavenges oxygen radicals within the membranes. Vitamin C regenerates vitamin E by reducing vitamin E radicals formed when vitamin E scavenges the oxygen radicals.
Faith, to skor presvedcis papeza o neexistencii boha ,ako tunajsich ,ze naozaj netreba zrat tonu vitaminu c denne.
Dovod je jednoduchy. Inteligencia tunajsich prispievatelov konci u zistenia, ze viac je lepsie. Lebo to pocuvaju od svojich dodavatelov znackoveho oblecenia: viac pruzkov-viac adidas.
Aké je dávkovanie vitamínu C, keď by sme ho chceli dávať deťom len ako prevenciu? Ako podporu zdravíčka??