Kde zohnat kvalitny vitamin C?

zadorka

..tak toto si uplne vystihol..a potom uz aj nadriadeni riesi, ze radsej si zamestna niekoho bez deti..len aby neboli taketo problemy..ze clovek neustale vypadava z prace..a to zase je kolobeh do ktoreho sa dostat nechce podla mna nik..

Defcon

Jarica, ja viem. Sam som to zazil vo vlastnej rodine. A to sme nastastie nemuseli nejako vazne riesit peniaze, skor bolo problem neustale manzelkine vypadavanie z prace a hundranie jej kolegyn. Je to uplne dojebabrana situacia a aj v situacii, ked som sam nosil relativne dost penazi ( pred 10 rokmi 2.000 eur v cistom do rodiny uz po odratani mojich potrieb)
Stat podporuje mlade rodiny uplne smiesne a potom pocuvam liberalne sracky o tom, ze treba podporovat migraciu a lgbti . Treba skor podporovat rodicov s malymi detmi, ale na to peniaze nie su. Cosi hnile je tu

jarica21

Lenže to nie je easy, presne jak si písal, že ostať doma a starať sa o choré dieťa. Akože urobíme to každá, každý rodič, že ostaneme a postaráme sa, ale presne potom to ide na úkor peňazí.

Defcon

Wudia, problemy s imunitou ma podla mamiciek kazde ich dieta, teda aspon si to myslia. V skutocnosti je to inak.
Imunitny system nie je apriori dany dietatu pri narodeni. Imunitny system sa narodi v brusku mamicky a rozvija sa po narodeni dietata . Problem je v tom, ze ten imunitny system sa potrebuje ucit na problemoch a chorobach. A toto vela mamiciek nevie pochopit a snazi sa predist chorobam napr dopovanim tabletkami. A tesia sa ako je ich dieta zdrave oproti ostatnym usoplenym rovesnikom. Lenze rovesnici prejdu tymto prirodzenym vyvojom a vo svojich 10 rokoch su omnoho zdravsi ako umelo dopovane deti, ktore odrazu trpia milionom chorob a alergii. Je to to iste ako keby ste dieta po narodeni strcili do choditka a radovali sa ako vase dieta chodi a ostatne len kolenackuju. Po par rokoch s nim budete absolvovat operacie na zachranu klbikov....
Rozumiem sice tymto mamickam a ich snaham nezostavat doma s krpcom polovicu mesiaca a tym padom nosit domov almuznu a navyse pocuvat v robote kecy, to chapem. Ale vymsti sa im to skaredo. Nemozete pred sebou valit snehovu gulu a mysliet si, ze ona sa valanim po snehu zmensi a odrazu zmizne. To tak nefunguje

mydia

ruufinka toto je asi vec, čo potrápi každú maminu a myslím, že každá by sme tieto problémy radšej vzali na seba jak by sa s nimi mali trápiť naše deti, lenže vieme našťastie už tomu v dnešnej dobe predchádzať, len zase ako problém vnímam to, že vyčkávame kým problémy prídu a až potom sa zamýšľame, čo s tým

ruufinka

Neya jasné, ja keď si predstavím soplíky a odsávanie a kopu kriku okolo toho, tak mi je doplaču ešte teraz!

neya

LAJKY ZREJME PRE KAZDEHO JE TO NIECO INE, PRE MNA NAPRIKLAD KVALITNE CECKO JE CEBION. TEN DAVAME UZ DLHSIU DOBU A NEMALI SME DOPOSIAL PROBLEM S NICIM. KONECNE SA NAM VYHYBAJU PRECHLADNUTIA A SOPLIKY. A Z TOHO JA MAM VELKU RADOST. ALE TAK POVEDZME SI JAK TO JE, KTORA MAMICKA BY SA Z TOHO NETESILA, ZE JO :)

kvetka3

Každý sa riadime tým, čo považujeme za vhodné, tam nespravíš nič. Podstatné je to, že ty vieš čo a ako. Na základe čoho vyberať, aby to dieťaťu dalo ozaj to, čo potrebuje. No nie??

brunetka28

Tohto som si ja vedomá. To akože bez pochýb, len niektoré mamičky zrejme nie, čo mňa osobne mrzí, ale tak asi je to tak, že na niektoré veci fakt prídeme časom. Že si uvedomíme, čo by malo byť pre nás prvoradé, prioritné.