mnohe vitaminy C maju hrbu pridavnych latok a k tomu aj sladidla ako aspartam. Celaskon dokonca obsahuje aj mastenec, co sa mi nepaci. Da sa niekde kupit kvalitny vitamin C bez inych pridavkov? Ak ano, v akej cene su?
Kde zohnat kvalitny vitamin C?
dá sa-ovocie a zelenina
Kixx byť zdravý a mať zdravé deti je podľa mňa v dnešnej dobe ozaj to najviac, že to je vec, ktorú si prajeme všetci.
Lebo predsa keď nemáme zdravie tak ozaj nemáme ništ :/
defcon, ja nehovorím, sú veci, ktoré niektorí ľudia už preháňajú, súhlasím, že veľa vecí, čo si popísal je cez, ale napríklad my sme nemali problém s tým, že dávame céčko, práve naopak, u nás vidím, že to má zmysel a že nemusíme sa zaoberať dákymi zdravotnými problémami
Ako moja byvalka. Naucila syna, ze ked odmietne jedlo, tak dostane cokoladu.-(((( Lebo je lepsie, ked zje cokoladu ,ako by nemal zjest nic.-((( skoro ma drblo. Samozrejme ani ovocie nebolo treba, stacilo ked Marek zozral martankov a cebion. A odrazu sme behali po doktoroch, lebo maleho zapekalo a nemohol sa vykadit. K tomu sa pridruzili problemy s imunitou a bolo vystarane. Navyse sa byvalke vymstilo dementne nakupovanie lacnych topanok pre maleho a behali sme po doktoroch s malym ako na klavir. Zdeformovana klenba, imunita v prdeli, problemy s kakanim a byvalka ja nic ja muzikant.... Som myslel, ze jej nastrielam po hube za to, a to je vystudovana zdravotacka.
Pomohlo odstrihnutie od penazi s argumentaciou, ze pokial nenauci maleho normalne jest, tak idem z prace domov a budeme zit z jej vyplaty. Jej vyplata 550 eur , moja vyplata 2.500 eur ( pred 10 rokmi)
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
veď ani nik netvrdí, že sú náhradou, ale je dobré ich dávať ako čakať len tak na zázrak, že samé od seba deti budú mať vitamínov dosť :)
tak napriklad u nas myslim, ze Cebion zohral velku rolu, pretoze kamosky co maju deti, tie su casto chore, tie furt nascipany, kasel a podobne a my sa drzime zdravi, takze to podla mna o niecom svedci, ale tak kazdy nech robi ako uzna za vhodne :) ale podla mna je lepsie, ked sa deti vyhnu problemom :)
No a ja zas nepoznam nikoho (okrem onko), komu by to cecko pomohlo. Vsetky kvazidokazy su len osobne skusenosti a tie sa nikdy nebrali za dokazy, lebo nevies co ti pomohlo. A nevies dokazat aky progres by malo ochorenie bez dopovania ceckom.
Defcon, ale realne ja napriklad nepoznam nikoho komu by cecko v nejakej forme uskodilo alebo nejake problemy sposobilo :)
Vitaminy v rozumnej miere neuskodia ani malym detom, ale uskodia im zbytocne chemikalie a Ecka v tychto syntetickych vitaminoch.... a pchat do seba zbytocne chemikalie vlastne neprospeje ani dospelym, myslim, ze negativa syntetickych vitaminov prevazuju nad pozitivami. Lebo synteticke vitaminy nie su nahradou, ale len doplnkom