mnohe vitaminy C maju hrbu pridavnych latok a k tomu aj sladidla ako aspartam. Celaskon dokonca obsahuje aj mastenec, co sa mi nepaci. Da sa niekde kupit kvalitny vitamin C bez inych pridavkov? Ak ano, v akej cene su?
Kde zohnat kvalitny vitamin C?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
veď ani nik netvrdí, že sú náhradou, ale je dobré ich dávať ako čakať len tak na zázrak, že samé od seba deti budú mať vitamínov dosť :)
tak napriklad u nas myslim, ze Cebion zohral velku rolu, pretoze kamosky co maju deti, tie su casto chore, tie furt nascipany, kasel a podobne a my sa drzime zdravi, takze to podla mna o niecom svedci, ale tak kazdy nech robi ako uzna za vhodne :) ale podla mna je lepsie, ked sa deti vyhnu problemom :)
No a ja zas nepoznam nikoho (okrem onko), komu by to cecko pomohlo. Vsetky kvazidokazy su len osobne skusenosti a tie sa nikdy nebrali za dokazy, lebo nevies co ti pomohlo. A nevies dokazat aky progres by malo ochorenie bez dopovania ceckom.
Defcon, ale realne ja napriklad nepoznam nikoho komu by cecko v nejakej forme uskodilo alebo nejake problemy sposobilo :)
Vitaminy v rozumnej miere neuskodia ani malym detom, ale uskodia im zbytocne chemikalie a Ecka v tychto syntetickych vitaminoch.... a pchat do seba zbytocne chemikalie vlastne neprospeje ani dospelym, myslim, ze negativa syntetickych vitaminov prevazuju nad pozitivami. Lebo synteticke vitaminy nie su nahradou, ale len doplnkom
veď to ja ani netvrdím :)
práve naopak :) len tie vitamíny, kvapky, o ktorých som písala sú vhodné od troch rokov, teda na krabičke je to napísané, preto som to písala, že keď skôr uvažujeme o posilňovaní imunity, tak je dobré prebrať užívanie s detským doktorom :)
mydia, ale vitamín C nemyslím, že by mohol niekomu uškodiť, ani deťom nie, neni na to dôvod, aspoň teda som doposiaľ o tom nepočula ;)
Zadorka je to tak ako pises. Potom to uz nabera rychly spad. Preto sa o zdravie treba starat od malicka a neustale. Neprestat s tym!
mimila tak keď od troch rokov chceme dávať, tak to nejako netreba preberať, to myslím, že môžeme bez problémov nasadiť, ale keď sú menšie deti, tak tam je to vhodné, predsa ten lekár vie na základe zdravotného stavu posúdiť, čo by bolo vhodné, čo by mohlo prospieť :)