mnohe vitaminy C maju hrbu pridavnych latok a k tomu aj sladidla ako aspartam. Celaskon dokonca obsahuje aj mastenec, co sa mi nepaci. Da sa niekde kupit kvalitny vitamin C bez inych pridavkov? Ak ano, v akej cene su?
Kde zohnat kvalitny vitamin C?
klaudusinka je to prirodzene, ze treba v tom robit rozdiel a najma ked chceme davat cecko mensim detickam, tak to je dobre prebrat aj s detskym lekarom, co na to hovori :)
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
- belozero ale tiež nie je céčko ako céčko, záleží aj či ide o deti alebo o dospelého človeka -
Kvalitny vitamin C - iherb.co Pomohlo mi to.
pre všetko toto, čo píšete, čo sa deje v mnohých rodinách a najmä to podľa mňa neni príjemné pre nikoho, preto dávame denne Cebion, ktorý je na podporu imunity super, céčko deťom len prospeje a aspoň podporí zdravie a nemusím sa týmto stresovať, že budem musieť ostať doma, nebudeme mať z čoho platiť účty a neviem čo všetko ;)
..mironella..ked ono je to tak, ze neni to len o tych zdravotnych problemoch deti..ale ide s tym kopa inych veci spolu ruka v ruke..ako aj tie financie..praca..je toho vela..je pravda ako sa to hovori, ze ked clovek nema zdravie tak nema nist..
hena a to ja som bola v tom, že deťom stačí začať posilňovať imunitu, až keď idú do kolektívu, napríklad do škôlky, keď už sú medzi deťmi a tam je väčšia taká pravdepodobnosť, že by mohli ochorieť, nejakú nádchu chytiť :/
mironella na toto ja dbam uz dlho, v podstate od malicka..vela som si o imunite zistovala..patrala som ako zabezpecit detom zdravicko aby nemali problemy a aby boli zdrave..musime my ako rodicia tomu venovat pozornost..
Toto je tiez ozaj kamen urazu a co v takom pripade a este horsie je ak je zena na to sama, ze je slobodna matka alebo nieco. Preto sa aj ja snazim zdravotnym problemom proste radsej sa vyhybat, predchadzat im!
Pre mňa je podstatné aby moje deti boli zdravé, aby sme mohli po výletoch chodiť. Aby sme nemuseli doma v posteli lehniť a riešiť teplotu, chrípku alebo neviem čo. :)