Kde zohnat kvalitny vitamin C?

ruufinka

Neya jasné, ja keď si predstavím soplíky a odsávanie a kopu kriku okolo toho, tak mi je doplaču ešte teraz!

neya

LAJKY ZREJME PRE KAZDEHO JE TO NIECO INE, PRE MNA NAPRIKLAD KVALITNE CECKO JE CEBION. TEN DAVAME UZ DLHSIU DOBU A NEMALI SME DOPOSIAL PROBLEM S NICIM. KONECNE SA NAM VYHYBAJU PRECHLADNUTIA A SOPLIKY. A Z TOHO JA MAM VELKU RADOST. ALE TAK POVEDZME SI JAK TO JE, KTORA MAMICKA BY SA Z TOHO NETESILA, ZE JO :)

kvetka3

Každý sa riadime tým, čo považujeme za vhodné, tam nespravíš nič. Podstatné je to, že ty vieš čo a ako. Na základe čoho vyberať, aby to dieťaťu dalo ozaj to, čo potrebuje. No nie??

brunetka28

Tohto som si ja vedomá. To akože bez pochýb, len niektoré mamičky zrejme nie, čo mňa osobne mrzí, ale tak asi je to tak, že na niektoré veci fakt prídeme časom. Že si uvedomíme, čo by malo byť pre nás prvoradé, prioritné.

Defcon

Najlepsie vitaminy su v ovoci, ktore vlastnorucne niekde utrhnete, potom su vitaminy z exotickeho ovocia.... a uplne vzadu je bordel v tabletkach, ktore niekde kupite

brunetka28

Ide o kvalitu vitamínu, napríklad ja registrujem vo svojom okolí, že kamošky sa mnohokrát prizerajú na cenu vitamínu.
A podľa mňa taký výber nie je správny :/

zadorka

..mimila ja viem..ja som sa s tym stretla..ja som to riesila..avsak niekto si asi mysli, ze je to len tak alebo co..

Defcon

Mas na mysli ist preventivne k imunologovi aby spravil svoje testy a doporucil nejake preventivne kroky, napr suplementaciu vitaminmi ? Takemuto nazoru fandim a suhlasim.
Ale ak mas na mysli , ze ja som mamicka svojho pokladu a napriek ziadnemu medicinskemu vzdelaniu som presvedcena, ze musim do svojho pokladu natlacit tabletky, tak toto je nazor tazkej kravy.....