mnohe vitaminy C maju hrbu pridavnych latok a k tomu aj sladidla ako aspartam. Celaskon dokonca obsahuje aj mastenec, co sa mi nepaci. Da sa niekde kupit kvalitny vitamin C bez inych pridavkov? Ak ano, v akej cene su?
Kde zohnat kvalitny vitamin C?
brunetka cenou sa riadiť nie je dobré podľa mňa pri ničom, duplom nie pri liekoch alebo vitamínoch!
Najlepsie vitaminy su v ovoci, ktore vlastnorucne niekde utrhnete, potom su vitaminy z exotickeho ovocia.... a uplne vzadu je bordel v tabletkach, ktore niekde kupite
Ide o kvalitu vitamínu, napríklad ja registrujem vo svojom okolí, že kamošky sa mnohokrát prizerajú na cenu vitamínu.
A podľa mňa taký výber nie je správny :/
Co je kvalita?
..mimila ja viem..ja som sa s tym stretla..ja som to riesila..avsak niekto si asi mysli, ze je to len tak alebo co..
Mas na mysli ist preventivne k imunologovi aby spravil svoje testy a doporucil nejake preventivne kroky, napr suplementaciu vitaminmi ? Takemuto nazoru fandim a suhlasim.
Ale ak mas na mysli , ze ja som mamicka svojho pokladu a napriek ziadnemu medicinskemu vzdelaniu som presvedcena, ze musim do svojho pokladu natlacit tabletky, tak toto je nazor tazkej kravy.....
Treba podľa mňa v každom jednom prípade myslieť na imunitu, či už keď dieťa je alebo nie je kojené, istota je istota!
tak tak, nejaky podiel to na tom moze mat, ale to tiez si niekedy nenavyberame, ci mozeme kojit ci nemozeme. mam kamosku ktora mala velky problem s tym, ze nemala mlieko a co spravis v takom pripade chapes a najma o com by to bolo keby si potom nemala ako ovplyvnit tu imunitu??
mydia z casti by som povedala, ze nieco na tom je..z mliecka dieta nejake vitaminy dostane..ale nie v takom mnozstve v akom je treba..aj preto ja napriklad kupujem a davame este aj Cebion..:)
mimila detský organizmus je veľmi náchylný na rôzne problémy, na kašeľ, na nádchu, ak imunita je na tom zle, ak jej nepomôžeme držať sa v pohode, viem to z vlastnej skúsenosti, vraj deti, ktoré sú kojené by mali mať lepšiu imunitu, lenže neni to tak celkom, každý je úplne iný :/