Kde zohnat kvalitny vitamin C?

ruufinka

Fantomka to áno. Kamoškine deti tie napríklad sa vyhýbajú ovociu na kilometre. Keď boli menšie, tak spomínala, že nemali vôbec problém aby ovocie jedli a to všetko. Ale teraz jak už chodia do škôlky, že to je niečo strašné. Že ani pomaranče, ani jablká, že proste dokopy nič. Tak som jej hovorila, že my dávame céčko v podobe Cebionu a nemáme problémy s ničím. Tak tiež kúpila a už dávajú, predsa len zachvíľu začne školský rok, tak aby aj imunita bola pripravená na to, že zrejme príde do kontaktu s mnohými nástrahami.

vaspsychiater

mile zenicky vrele vam odporucam navstivit moju ambulanciu co najskor, predtym ze dokalicite zdravie svojich deti a nadobro im znicite imunitu

fantomka

ruufinka Podla mna kazde dieta je priebercive. Len kazde asi v inom smere, pri inych veciach, pri inom jedle. )
Ale aj tak by sme mali robit vsetko preto aby mali dost vitaminov, najma aj teraz ked zanedlho zacne skolka, skola, tak treba mysliet na detsku imunitu :)

zadorka

..mali by sme deti viest k zdravej strave, k pestrej, len aj to niekedy nestaci a je fakt, ze aj tak su jedla, veci ktore nezjedia..ved aj ja sama s niektorymi vecami bojujem aj dnes..v dospelosti..

ruufinka

Mjanik to platí pri deťoch, ktoré už samé papajú, ale niekedy je aj s tým problém, keďže množstvo detí je prieberčivých, že nezjedia čokoľvek :/

jarica21

Kixx byť zdravý a mať zdravé deti je podľa mňa v dnešnej dobe ozaj to najviac, že to je vec, ktorú si prajeme všetci.
Lebo predsa keď nemáme zdravie tak ozaj nemáme ništ :/

mydia

defcon, ja nehovorím, sú veci, ktoré niektorí ľudia už preháňajú, súhlasím, že veľa vecí, čo si popísal je cez, ale napríklad my sme nemali problém s tým, že dávame céčko, práve naopak, u nás vidím, že to má zmysel a že nemusíme sa zaoberať dákymi zdravotnými problémami

Defcon

Ako moja byvalka. Naucila syna, ze ked odmietne jedlo, tak dostane cokoladu.-(((( Lebo je lepsie, ked zje cokoladu ,ako by nemal zjest nic.-((( skoro ma drblo. Samozrejme ani ovocie nebolo treba, stacilo ked Marek zozral martankov a cebion. A odrazu sme behali po doktoroch, lebo maleho zapekalo a nemohol sa vykadit. K tomu sa pridruzili problemy s imunitou a bolo vystarane. Navyse sa byvalke vymstilo dementne nakupovanie lacnych topanok pre maleho a behali sme po doktoroch s malym ako na klavir. Zdeformovana klenba, imunita v prdeli, problemy s kakanim a byvalka ja nic ja muzikant.... Som myslel, ze jej nastrielam po hube za to, a to je vystudovana zdravotacka.
Pomohlo odstrihnutie od penazi s argumentaciou, ze pokial nenauci maleho normalne jest, tak idem z prace domov a budeme zit z jej vyplaty. Jej vyplata 550 eur , moja vyplata 2.500 eur ( pred 10 rokmi)