mnohe vitaminy C maju hrbu pridavnych latok a k tomu aj sladidla ako aspartam. Celaskon dokonca obsahuje aj mastenec, co sa mi nepaci. Da sa niekde kupit kvalitny vitamin C bez inych pridavkov? Ak ano, v akej cene su?
Kde zohnat kvalitny vitamin C?
Fantomka to áno. Kamoškine deti tie napríklad sa vyhýbajú ovociu na kilometre. Keď boli menšie, tak spomínala, že nemali vôbec problém aby ovocie jedli a to všetko. Ale teraz jak už chodia do škôlky, že to je niečo strašné. Že ani pomaranče, ani jablká, že proste dokopy nič. Tak som jej hovorila, že my dávame céčko v podobe Cebionu a nemáme problémy s ničím. Tak tiež kúpila a už dávajú, predsa len zachvíľu začne školský rok, tak aby aj imunita bola pripravená na to, že zrejme príde do kontaktu s mnohými nástrahami.
mile zenicky vrele vam odporucam navstivit moju ambulanciu co najskor, predtym ze dokalicite zdravie svojich deti a nadobro im znicite imunitu
fantomka ak doteraz niekto imunitu neposilňoval, tak teraz je najvyšší čas veru začať :)
ruufinka Podla mna kazde dieta je priebercive. Len kazde asi v inom smere, pri inych veciach, pri inom jedle. )
Ale aj tak by sme mali robit vsetko preto aby mali dost vitaminov, najma aj teraz ked zanedlho zacne skolka, skola, tak treba mysliet na detsku imunitu :)
..mali by sme deti viest k zdravej strave, k pestrej, len aj to niekedy nestaci a je fakt, ze aj tak su jedla, veci ktore nezjedia..ved aj ja sama s niektorymi vecami bojujem aj dnes..v dospelosti..
Mjanik to platí pri deťoch, ktoré už samé papajú, ale niekedy je aj s tým problém, keďže množstvo detí je prieberčivých, že nezjedia čokoľvek :/
dá sa-ovocie a zelenina
Kixx byť zdravý a mať zdravé deti je podľa mňa v dnešnej dobe ozaj to najviac, že to je vec, ktorú si prajeme všetci.
Lebo predsa keď nemáme zdravie tak ozaj nemáme ništ :/
defcon, ja nehovorím, sú veci, ktoré niektorí ľudia už preháňajú, súhlasím, že veľa vecí, čo si popísal je cez, ale napríklad my sme nemali problém s tým, že dávame céčko, práve naopak, u nás vidím, že to má zmysel a že nemusíme sa zaoberať dákymi zdravotnými problémami
Ako moja byvalka. Naucila syna, ze ked odmietne jedlo, tak dostane cokoladu.-(((( Lebo je lepsie, ked zje cokoladu ,ako by nemal zjest nic.-((( skoro ma drblo. Samozrejme ani ovocie nebolo treba, stacilo ked Marek zozral martankov a cebion. A odrazu sme behali po doktoroch, lebo maleho zapekalo a nemohol sa vykadit. K tomu sa pridruzili problemy s imunitou a bolo vystarane. Navyse sa byvalke vymstilo dementne nakupovanie lacnych topanok pre maleho a behali sme po doktoroch s malym ako na klavir. Zdeformovana klenba, imunita v prdeli, problemy s kakanim a byvalka ja nic ja muzikant.... Som myslel, ze jej nastrielam po hube za to, a to je vystudovana zdravotacka.
Pomohlo odstrihnutie od penazi s argumentaciou, ze pokial nenauci maleho normalne jest, tak idem z prace domov a budeme zit z jej vyplaty. Jej vyplata 550 eur , moja vyplata 2.500 eur ( pred 10 rokmi)