mnohe vitaminy C maju hrbu pridavnych latok a k tomu aj sladidla ako aspartam. Celaskon dokonca obsahuje aj mastenec, co sa mi nepaci. Da sa niekde kupit kvalitny vitamin C bez inych pridavkov? Ak ano, v akej cene su?
Kde zohnat kvalitny vitamin C?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Az nechapem, ked citam niektore tie vase komentare, ved nech kazdy si zaobstara vitamin C ako chce :)
Defcon :-D, dobre píšeš pre obhľad. Tým chceš povedať, že má jesť aj prirodzené zdroje vit. C?
Je veľa liekov ktore obsahujú vitamín C. Ja som raz užívala tento onlinelekaren.sk . Stačí len jednu tabletu hodiť do pohára s vodou a vypiť.
Najviac vitaminu c obsahuje zemegula.... v porovnani napr s hviezdami ho je na zemeguli miliardu miliard krat viac ako ho je vo vsetkych hviezdach nasho vesmiru. ( pri predpoklade nenuloveho mnozstva vitaminu c vo hviezdach)
Takze tak
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
kvetka ku kazdemu dietatku musime pristupovat inak, kazde je ine :)
defcon len toto tiež nemusí platiť na každé dieťa, vieš, že každé dieťa je iné, inak na veci reaguje, iné veci má rado :)
ja dávam Zarke každý deň Cebion a mám istotu, že ma vitamínu C toľko koľko je treba a nemusím riešiť kopu vecí okolo toho :)
Sú prieberčivé, len niektoré malé deti si ešte ani nevedia, nemajú možnosť si vybrať ovocie. Keď sú napríklad ešte len dojčené, že nič iné nepapajú :/
Zziara, ano, deti ked si postavia hlavu, tak to ovocie do nich nedostanes. Mne sa oplacal trosku podvodny sposob. Vzal som syna do obchodu a on sam si vyberal ovocie, ktore zje. Vsetko podfarbene lentilkovym obchodom. Toto je malicka mandarinka, ta je za 1 lentilku, toto velke jablcko papaju silni hrdinovia a maju zan 2 lentilky. Cudovali by ste sa , ale krpec si tento biznis rychlo osvojil. Casom sme z neho vyrastli, ale fakt to funguje. Zaklad je nechat rozhodovaciu pravomoc na krpcovi, nech si on vyberie konkretne jablcko ci nieco ine