Kde zohnat kvalitny vitamin C?

ruufinka

Treba podľa mňa v každom jednom prípade myslieť na imunitu, či už keď dieťa je alebo nie je kojené, istota je istota!

mimila

tak tak, nejaky podiel to na tom moze mat, ale to tiez si niekedy nenavyberame, ci mozeme kojit ci nemozeme. mam kamosku ktora mala velky problem s tym, ze nemala mlieko a co spravis v takom pripade chapes a najma o com by to bolo keby si potom nemala ako ovplyvnit tu imunitu??

HenaZ

mydia z casti by som povedala, ze nieco na tom je..z mliecka dieta nejake vitaminy dostane..ale nie v takom mnozstve v akom je treba..aj preto ja napriklad kupujem a davame este aj Cebion..:)

mydia

mimila detský organizmus je veľmi náchylný na rôzne problémy, na kašeľ, na nádchu, ak imunita je na tom zle, ak jej nepomôžeme držať sa v pohode, viem to z vlastnej skúsenosti, vraj deti, ktoré sú kojené by mali mať lepšiu imunitu, lenže neni to tak celkom, každý je úplne iný :/

Defcon

Ja som sa este nestretol s lekarom, ktory by mi odporucil suplementaciu vitaminmi. Ked som sa raz pytal svojho obvodaka na to, tak mi doporucil navstivit obchod s ovocim a zeleninou.

mimila

zadorka neni to len tak, to, ze lekari odporucaju uzivanie vitaminu C v podobe nejakeho doplnku ma svoje opostatnenie, tento vitamin ma velky vplyv na imunitu a potrebuju ho najma male deti!

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

BJ_2

Stranka l.o.v.c.i sarlatanov je jedna z najhorsich stranok, aku som kedy cital a uz rovno ignorujem vsetky linky, ktore na nu vedu. Vacsinu tlupu ...., zavadzacov a siritelov polopravd som este nevidel.
Ktokolvek kto dava linky na tu stranku a nebodaj ich povazuje ako nejaku referenciu, straca nacisto akykolvek kredit.