Kde zohnat kvalitny vitamin C?

zadorka

..vyjednavat som skusala niekolkokrat..s roznymi vecami, ale ucel to nesplnilo..preto som rada, ze vobec aspon dostanem do deti cebion..ze aspon takto v podobe kvapiek maju to cecko..ale tak myslim, ze casom sa este to jedenie moze zmenit..teda dufam v to..:)

jarunna

defcon len treba si uvedomit jednu vec a to, ze kazde dieta je uplne ine tym padom aj uplne ine veci nan platia, to co platilo na tvojho nemusi na moje deti a pod ;)

Ananaska

Tak ja som si teraz kupila vit.C v zdravej výžive Natural Webber, zda sa mi celkom kvalitny,zloženie ke tiež ok...1000mg cena 12 eur za 90 tabliet. Obsahuje aj rutín a ovocné bioflavonoidy.

Defcon

Robit biznis. Ked zjes toto, tak mozes hento. Deti silu obchodovania poznaju. Netreba si ich idealizovat. Navyse im vobec neuskodi spoznat zaklady vyjednavania a obchodu doma.
Ja som so synom obchodoval zvesela a bol pravdepodobne jedine dieta na svete, ktore v dvoch rokoch vedelo dodrzat dohody.

zadorka

..uz som to tu raz niekde pisala..ja napriklad deti vediem k zdravej a pestrej strave..ale deti uz postupne v skolke, skole, uz maju svoju hlavu..skusaju co ako chuti a teda mnohe veci, ktore ja by som ocenila aby jedli, tak proste nechcu..a co mam robit?..akoze nasilu im to davat?..

jarica21

Každý rodič podľa mňa vychováva tak ako najlepšie vie.
Myslím, že zle by sme deťom nechceli nik a pre ich zdravie urobíme maximum ;) Aj keď každý podľa seba :)

klaudusinka

- defcon myslím, že na toto má každý rodič iný názor, ja napríklad som striktná aj čo sa týka toho bytia vonku a podobných vecí, s jedlom tam som odtiaľ potiaľ, pretože sama viem, že ja tiež nezjem všetko a od mala mám v sebe zážitok, že ma v škôlke nútili jesť a odvtedy mám proste nechuť k mnohým jedlám -

Defcon

Ruufinka, ale ked si deti vymyslaju s jedlom, tak je to chyba vychovy plus kamarati . Treba im od mala vstepovat, ze je to normalne , prirodzene a spravne jest ovocie a zeleninu. Ja som to so synom, ked ho pokazila byvalka riesil nekompromisne. Budes jest ovocie a zeleninu sam, alebo zjes na moj prikaz, alebo zaracha na vsetko a budes bez jedla. Ano, bez jedla. Zjes to co je na tanieri aj s ovocim a zeleninou, inak dalsi chod nie je.
A verte ci neverte, za par dni trucovania a buchania dvermi zacal jest normalne. Najhorsie je detom dat volnu roku. Na to su rodicia, aby viedli svoje deti. Za najhorsi pristup povazujem sa nechat deckom vydierat alebo sa zlutovat , ze: ked nechces polievku, tak zjedz aspon cokoladu.... davat mu odmenu za odmietnutie polievky.-(
Samozrejme , musite mu tvrdu ruku vynahradzat v inych oblastiach. Nejde byt tvrdy vsade, ale v zasadnych otazkach ako skola ci stravovanie je tvrdost potrebna.
Inde som mu nechaval volnejsie. Napr obliekanie, cas vonku s kamaratmi, prespanie u niekoho ci jeho kamosi u nas, vylety podla jeho rozhodnutia, mimoriadne vreckove na frajerenie