Kde zohnat kvalitny vitamin C?

Defcon

Napr take odnaucanie od cumla. Nas Marek bol z tych co by za cumel aj zivot polozil. Odnaucil som ho od neho bez jedineho plaču. Dokonca som mu ho nukal. Po jednom- dvoch tyzdnoch mojej terapie ho zacal vypluvat a odmietat.... Figel bol v tom, ze som ten cumel zacal po kuskoch odstrihavat.-)))) Marekovi som nabalachal, ze cumel je coraz mensi, lebo chce ist do ustociek ineho mensieho dietata. Marek si par razy kusol do jazyka a nakoniec bolo prenho obtiazne si ten cumel vobec udrzat v ustach.....tak ho na zaver vyplul a odrazu ho nechcel. To som svina, ze

neya

KAZDY TO MA INAK. KAZDY INAK DETI UCIME A KAZDE DIETA JE INE A TOMU SA TREBA PRISPOSOBIT. NA TO TREBA BRAT OHLADY. FAKT JE TO, ZE CO PLATI NA JEDNO DIETA NA INE NEMUSI VOBEC :)

Defcon

Zadorka, asi si neponukla dostatocnu protihodnotu...-)) napr moj maly si viac cenil ked dostal do kazdej rucicky po jednej lentilke ako do jednej ruky 5 lentiliek.-) Lebo druhu by mal prazdnu-) tuto kravinu som mu nahupal ja osobne-)))).
U nas v istom veku islo vsetko len cez biznis. Potom aj pomahalo, ked si Marek sam v obchode vybral ovocie

zadorka

..vyjednavat som skusala niekolkokrat..s roznymi vecami, ale ucel to nesplnilo..preto som rada, ze vobec aspon dostanem do deti cebion..ze aspon takto v podobe kvapiek maju to cecko..ale tak myslim, ze casom sa este to jedenie moze zmenit..teda dufam v to..:)

jarunna

defcon len treba si uvedomit jednu vec a to, ze kazde dieta je uplne ine tym padom aj uplne ine veci nan platia, to co platilo na tvojho nemusi na moje deti a pod ;)

Ananaska

Tak ja som si teraz kupila vit.C v zdravej výžive Natural Webber, zda sa mi celkom kvalitny,zloženie ke tiež ok...1000mg cena 12 eur za 90 tabliet. Obsahuje aj rutín a ovocné bioflavonoidy.

Defcon

Robit biznis. Ked zjes toto, tak mozes hento. Deti silu obchodovania poznaju. Netreba si ich idealizovat. Navyse im vobec neuskodi spoznat zaklady vyjednavania a obchodu doma.
Ja som so synom obchodoval zvesela a bol pravdepodobne jedine dieta na svete, ktore v dvoch rokoch vedelo dodrzat dohody.

zadorka

..uz som to tu raz niekde pisala..ja napriklad deti vediem k zdravej a pestrej strave..ale deti uz postupne v skolke, skole, uz maju svoju hlavu..skusaju co ako chuti a teda mnohe veci, ktore ja by som ocenila aby jedli, tak proste nechcu..a co mam robit?..akoze nasilu im to davat?..