Kde zohnat kvalitny vitamin C?

wudia

Ja kdeco, kadeco skusam a neviem na to prist. Asi to chce viac skusania alebo co. Ale ja presne ta chapem, viem co chces tymto povedat ;)

mydia

klaudusinka myslím, že totok nie si jediná, čo má takýto zážitok, už viackrát som o takýchto veciach počula a teda ja by som nechcela aby to zažívali aj tie moje, jak si aj ty písala ;)

klaudusinka

- kvetka už som o tom raz tu písala, ja si spomínam jak mňa v škôlke nútili jesť veci, čo som nemala rada a mám z toho nie moc príjemný zážitok až dodnes a nechcem aby moje deti zažili dačo podobné, keď viem, že napríklad pomaranče nemusia, no tak nútiť ich nebudem, máme doma kvapky, Cebion a ten im dám, mám istotu, že ten zjedia bez problémov, že budú mať denne toľko céčka koľko je treba a tým pádom aj imunita bude na tom v pohode, že sa nemusím obávať aj keď pôjdeme von napríklad v daždi, že skákať po kalužiach -

kvetka3

Wudia tak prišiel na to, čo platí na jeho dieťa. Len napríklad v tomto smere ja sa netrápim nejako, kedysi som sa trápila, že čo bude alebo nebude jesť, čo chce nechce. Dnes sa netrápim, som rada keď cez deň nejaké ovocie, zeleninu hodí do úst a viem, že keď nezje toho dostatočne dosť, tak tie vitamíny dáme v inej podobe, ale dáme a to je pre mňa to podstatné ;)

ruufinka

Déčko je tiež podstatné to je jasné, ale čo sa týka imunity, tak céčko je podľa mňa ten základ, od ktorého najviac záleží ;)

wudia

Ty mas asi recept na vsetko ako tak citam :D Kolko rokov ma? To toto vsetko ma bude neskor cakat?
No asi sa mam na co tesit :D

Defcon

Cela vychova krpcov do 15 rokov je len suboj jeho tvrdohlavosti a vasej inteligencie. Napr teraz ked je zavisly na mobile, je moj oblubeny trest za jeho neporiadkumilovnost schovanie nabijacky do mobilu a vecerne vypinanie wifi.
Vzdy je cesta k cielu.