som chronicky neverný

Príspevok v téme: som chronicky neverný
damian

ahojte!le náhodou som sa sem dostal a vidím,že vcelku ma to zaujalo.môj problém je,že nedokážem byť verný.Som 20 rokov ženatý svoju ženu mám rád,je to dobrá mama i žena.mal som množstvo mileniek a stále mám.nie som nič extra,taký normalny chlap.tie baby sa mi niekedy ponúkajú samé.o niektorých manželka aj vedela,už mi to ani nevyčíta,asi si zvykla,alebo čo-nerozoberáme to.mám prácu pri ktorej často cestujem,tak sa vždy niečo nájde.žena odo mňa nechce odísť má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)poznáte niekto takeho muža?

rasti

zaja, chlap si tým viac menej potrebuje nieco dokazat, posilnit svoje ego,neda sa to zaradit medzi tzv.prostitutov. Ak mu vo vzťahu chyba pocit že nie je žiadaný hladá inde. Ale ja nie som psycholog to je len môj názor, pretože nie sme všetci rovnakí.

zaja

len ma desi ten vyraz ze su to "vynimky". ale mas pravdu,tiez si to myslim. myslis,ze taky chlapi,co si to rozdavaju kde sa da,tak sa aj niekedy v duchu zaaradia medzi šlapkosov alebo prostitutov? alebo tym tituluju len take zeny?

rasti

zaja,nemôžes všetkych hadzať do jedneho vreca, samozrejme sú aj vynimky, na ktorých "neverci" ukazuju prstom ze su pod papucou.

zaja

mala som priatela a neverim muzom.zrazu vidim samych ego sebcov.aj sa mi to potvrdzuje-napr.tato tema a aj ty si to teraz napisal-tak preto.

lyly

a preco pises damian,ze aj nasi partneri nas podjeb.?!!!
chces sa len vyhovorit...ospravedlnit sa
...uvedom sa...nikto ta tu neuraza,len ti pise krutu pravdu kt.si nechces uvedomit!!!

Alternativa

Myslim, ze Rasti ma fakt pravdu...je vela takych muzov, zien, rodin, co tak ziju. Moj pocit je, ze manzelka zakladatela temy ma svoj zivot...a urobila velmi dobre. Len osobne by som to osamostatnenie urcite dotiahla. A nerozumiem konstatovaniu, ze "má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)". To si myslis, ze materialne zabezpecenie - predpokladam, ze na to si myslel - je v zivote vsetko? Mozno by sa hodilo zalozit inu temu, napr. co ponuknut do vztahu a co z neho cerpat.

lyly

si poriadne nechutny chudak.....!!!
co tu pises?cakas ze ta budeme obdivovat!
si ubohy...dufam,ze ta aj tvoja zena podjebava ako ty ju...preber sa ty uboziak!!!