som chronicky neverný

Príspevok v téme: som chronicky neverný
damian

ahojte!le náhodou som sa sem dostal a vidím,že vcelku ma to zaujalo.môj problém je,že nedokážem byť verný.Som 20 rokov ženatý svoju ženu mám rád,je to dobrá mama i žena.mal som množstvo mileniek a stále mám.nie som nič extra,taký normalny chlap.tie baby sa mi niekedy ponúkajú samé.o niektorých manželka aj vedela,už mi to ani nevyčíta,asi si zvykla,alebo čo-nerozoberáme to.mám prácu pri ktorej často cestujem,tak sa vždy niečo nájde.žena odo mňa nechce odísť má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)poznáte niekto takeho muža?

durko

ono niekedy aj vernému sa stáva...Príležitosť robí zlodeja a mi muži sme v tomto veľmi slabí anedá sa jednoducho odmietnuť.niektoré ženy sú fakt také potvorné stvorenia

Aťa

Amanda podla Teba...ak je muz neverny, tak iba preto, ze manzelka si ho nevie udrzat? Rada by som vediet Tvoj nazor, kde je v manzelstve chyba, ked podvedie zena muza....

amanda

Vazeni.Su dva druhy muzov verni a neverni.Nie je pravidlo ze vsetci muzi podvadzaju.A ti ktori sa uchylia k nevere tak je to vacsinou preto pretoze inde hladaju to co doma nemaju.Jedna vec urcite plati.Pracujem v erotickom biznise uz niekolko rokov a mozem zodpovedne povedat po mojich skusenostiach ze ak zena vie ako na chlapa nebude riesit problemy s neverou.A este jedna rada pre damy.Potvory sa v zivote maju vzdy lepsie....

Aťa

Turk, aj ja to citam a zda sa, ze je to tak...muz si podvadzanim potrebuje iba nieco dokazat, posilnit svoje ego.Ale to je ok! Zena ak by podviedla, tak by jej nedokazal odpustit,..proste muz moze a zena nesmie!

ciro

no jasom svoju miovanu podviedol 1 krat,alemal som také výcitky,ze by som to v živote nechcel zazit.naštastie pre nas oboch sa to nedozvedela,možno by mi odpustila,ale veľmi mi ju to ranilo.milujem ju a vtedy mi šlo tiež len o sex

zaja

rasti,co mate vy chlapi s tym vasim egom?co inak ste tak ubohi?ja nepochopim toto nikdy,bo som zena,ale este nik mi to nevysvetlil.preco si ego posilnujete neverou,bitkami,ziarlivostou,tuzbou ovladat svet a rozhodovat na poprednych miestach a preco vediete vojny?
Haaaaaaa?