ahojte!le náhodou som sa sem dostal a vidím,že vcelku ma to zaujalo.môj problém je,že nedokážem byť verný.Som 20 rokov ženatý svoju ženu mám rád,je to dobrá mama i žena.mal som množstvo mileniek a stále mám.nie som nič extra,taký normalny chlap.tie baby sa mi niekedy ponúkajú samé.o niektorých manželka aj vedela,už mi to ani nevyčíta,asi si zvykla,alebo čo-nerozoberáme to.mám prácu pri ktorej často cestujem,tak sa vždy niečo nájde.žena odo mňa nechce odísť má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)poznáte niekto takeho muža?
som chronicky neverný
damian,nechapes,co sa ta pytam?predstav si taku prostitutku.ona spi s inymi a mnohymi a nemiluje ju.tak si predstav,ze tvoja manzelka by podobne spavala s tymi,ktori by sa jej pritrafili niekde v praci napriklad,na dovolenke a tak.no co by si jej na to povedal?toleroval?
no dobre,vdaka,som asi fakt na zlej stránke,vykašlite sa na mna. ja len že nie som sám,možno,že aj ten váš vam potichučky zahýba...ale dobre. urážky nepotrebujem.. chcel som len váš názor na tento problém,vidím,že sú tu aj múdri krtoí ešte nič neprežili...že zachodka?prd o tom vieš....ylato.
Tak ty sa este chvalis vysokoskolskym vzdelanim a toto robis ? Poviem ti ze si riadne hovado ... akoze uvedom sa ... ked mas casto chut na sex kup si gumenu anicku. Myslim ze tym budes menej svoju manzelku zranovat ako keby si jebal s zivou zenskou. A smiem vediet jednu vec ? Akoze tie zeny s ktorymi mastis vedia o tom ze si zenaty ?
Mas to pekne rozdelene,povedal si mam ju rad.Prepac ale je to laska?To je to co som pisala citis sa doma dobre lebo ona je ta co sa o vsetko postara.Prispel si aj ty svojou pomocou v domacnosti?Alebo si sa len prizeral ako to vsetko skvele okolo teba funguje.Mala tvoja manzelka niekedy na seba vobec cas?A vobec netrapi ta co si mysli o tebe clovek ktoreho si mozno niekedy miloval?
inak si sa zamyslel aky si ty priklad pre tvojich synov? aspon sa s tym nevytahuj a nedavaj im priblble navody do zivota, mohli by z nich vyrast rovnake hovada ako si ty. a ak ti to so zenou neklape, tak sa rozpravajte a su aj odbornici ktorí by mohli pomoct. ale to by si aj musel chciet ale predpokladam, ze toto ti vyhovuje kedze to veselo praktizujes.
*fylozofickej
taaakze..ja prave studujem 3 rocnik na filozofickej fakulte..takze ty ma neobtazuj..zamyslaj sa nad sebou a ne na mne :))))
Z mojho pohladu psychologicky mi to pride trosicku zvlastny pripad. Vasa mentalne dekriptiza bola asi narusena posac gravidity vasej manzelky. Mali ste na styk chut a mali ste pocit ze ked ku vasim sexualnym partnerkam nic necitite je to v poriadku. ALE TO V PORIADKU NIE JE! Existuju na to lieky Posternozoid a tie by vam mohli pomoct.
no zachodka mám vš-vzdelanie tak ma neobtažuj
Damian zo svojej domacnosti a manzelky si si urobil prestupnu stanicu tzv. mamahotel.To sa chvalis alebo stazujes?Kde beries tu istotu ze ti je manzelka verna,mozno nema potrebu vytrubovat to do sveta ako ty.Taki muzi ako si ty by sa nemali zenit pretoze vy nepotrebujete manzelku a rodinu ale druhu mamicku v podobe manzelky.