som chronicky neverný

Príspevok v téme: som chronicky neverný
damian

ahojte!le náhodou som sa sem dostal a vidím,že vcelku ma to zaujalo.môj problém je,že nedokážem byť verný.Som 20 rokov ženatý svoju ženu mám rád,je to dobrá mama i žena.mal som množstvo mileniek a stále mám.nie som nič extra,taký normalny chlap.tie baby sa mi niekedy ponúkajú samé.o niektorých manželka aj vedela,už mi to ani nevyčíta,asi si zvykla,alebo čo-nerozoberáme to.mám prácu pri ktorej často cestujem,tak sa vždy niečo nájde.žena odo mňa nechce odísť má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)poznáte niekto takeho muža?

rasti

zaja, ja sam to odsudzujem, som niekolko rokov zenaty svoju zenu som nepodviedol ale okolo mna je tolko ludi ktori to spravili ze sa nad tym už ani nepozastavujem.

zora

rasti,on sa nechcel o tomto probleme porozpravat.ak si vsimnes,tak to nepovazuje za svoj problem a chce len podporu inych muzov,bo si mysli,ze tym ucicika svoje svedomie...ale to nepotrebuje..ma dajake este po 20 rokoch klamstva?

damaxy

damian dal si takú temu a názory ma kazdý iné myslim že sú skor pohorsení a prekvapení no ak niekto ctí morálku,nehnevaj sa ,že s tebou takto jednajú.Ty chceš aby chápali teba no opet cháp aj ty ich.Dokáž,že je to dobré,zdravé a potrebné no zatial to nikto takto neprijma

rasti

zaja nie som rasto ale rasti, myslis ineho. Lensom chcel aby ste si uvedomili ze na svete je velmi vela takychto ludi a je to ich vec a sú to ludia na ktorych by ste to v zivote nepovedali. A uz len to ze chcel damian sa o tomto probleme porozpravat je krok vpred.