som chronicky neverný

Príspevok v téme: som chronicky neverný
damian

ahojte!le náhodou som sa sem dostal a vidím,že vcelku ma to zaujalo.môj problém je,že nedokážem byť verný.Som 20 rokov ženatý svoju ženu mám rád,je to dobrá mama i žena.mal som množstvo mileniek a stále mám.nie som nič extra,taký normalny chlap.tie baby sa mi niekedy ponúkajú samé.o niektorých manželka aj vedela,už mi to ani nevyčíta,asi si zvykla,alebo čo-nerozoberáme to.mám prácu pri ktorej často cestujem,tak sa vždy niečo nájde.žena odo mňa nechce odísť má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)poznáte niekto takeho muža?

damian

viete ja ju mám rád ako mamu svojich skvelých synov a aj sa občas spolu milujeme,ale aj tak to nie je ono ,závidím kolegom ako milujú vrúcne svoje manželky,myslíte,že ešte máme šancu?

zachodka

taaaaakze...ty si riadne kvítko..no..nemas na mna..je to uplne v poriadku, ze si dopriavas hodne sexu...ja takisto..no...tvoja zena ti asi riadne neda..bo ma svoje dni, abo ma vysuchanu picu, abo ma migrenu..a taek bajky..je to v...ale to nevadi.. kedze mas vela bab kere by s tebou aj celi mastit,,tha sa nebran,,,ked si este "mlady". Neskor ked uz budes stary..genitalie budu sklesnute..a uz ani mnozstvo bab (ci gayov) ti nepomoze. Cize pre teba plati heslo : sex, sex, sex..maj hodne libida..a schudni...

damian

zaja nechapeš že muži su iní ako, ženy?prave preto tu čakam nejaký príspevok od muža. ale sem chodia asi väčšinou žienky.však?dodajte sem svojich manželov,aby to bolo aspoň trocha objekt.

rata

Damian, mužov ako si ty je naozaj veľa. Neverím totiž tomu, že svoju ženu miluješ. Možno je to z tvojho pohľadu láska, no prepáč k milovanej žene sa tako muž nespráva. Skôr mám pocit, že váš vzťah zo ženou nejako stahnuje. Prečo sa nevrátite do mladých čias a nezačnete si užívať ako keď vám bolo 20 rokov? Kašleš na to,so ženou sa o tom neporozprávaš a hľadáš potešenie inde. Iba ju tým ponižuješ?Myslíš, že to je láska z tvojej strany?

zaja

nemilý damianko.povedz mi,keby ti tvoja manzelka povedala,ze aj ona bude teraz spavat s inymi chlapmi,tak co by si urobil?ale povedala by ti,ze to nebude robit preto,ze ich bude milovat,smozrejme sa to neda tolkych.jednoducho ze to bude robit presne tak,ako to robis ty,aby si vedel ake je to.toleroval by si jej taky zivota a znasal ho,ako to robi teraz ona?podotykam,robila by to bez lasky k nim,ako to robis ty.odpovedz.

damian

prvá láska bola krásna asi ako pre vsetkých,ale potonm som to stiedal.,jednu po druhej... tá moja zodstala tehotná vzal som si ju ale bohužial dérka nám po narodení zomrela,mala choré srdiečko.inak mám veľmi peknú ženu,prsíčka 4...no už je trocha pri tele ale za mladi to bola samica.

mirabelka

damian, poznám takých chlapov a sú nepoučitelní, pretože u nich je to asi také ako pre iných dennodenná káva. Len sa čudujem ich manželkám /ale tie si asi tiež na to žial zvykli .../

nomore

este by som ale rad vedel damian,ci si bol taky aj povedzme v puberte....ked si mal niekedy v mladosti frajerku a ci si ju tiez podvadzal...hm?

damian

ja viem,ale čo mám robiť?je to už veľmi dlhá doba čo si žijem taký život.ja som chcel iba sa nejak ospravedlniť sám,ako taký obyčajný neverník,mtyslel som,že nie som sám,ale asi takí ako ja na takéto stránky nechodia. no tak mateda odsúdťe máte na to nárok,ja sem nepatrím viem,len ma to zaujalo.a inak moji chalani to asi tušia a stále ma rešpektujú,aj majú radi. boli sme spolu s tým 16. roč. v Tarách mal som tam známosť,on to vedel a nič...žiadne výčitky. boli sme tam len mi dvaja a nik o tom nevie ani starší syn./ten je mamin viac /