som chronicky neverný

Príspevok v téme: som chronicky neverný
damian

ahojte!le náhodou som sa sem dostal a vidím,že vcelku ma to zaujalo.môj problém je,že nedokážem byť verný.Som 20 rokov ženatý svoju ženu mám rád,je to dobrá mama i žena.mal som množstvo mileniek a stále mám.nie som nič extra,taký normalny chlap.tie baby sa mi niekedy ponúkajú samé.o niektorých manželka aj vedela,už mi to ani nevyčíta,asi si zvykla,alebo čo-nerozoberáme to.mám prácu pri ktorej často cestujem,tak sa vždy niečo nájde.žena odo mňa nechce odísť má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)poznáte niekto takeho muža?

damian

no ahojte davno sa neozval mal som zdravotne tažkosti-bol som prave v P rešove u jednej z mojich kamošiek, stara znama 35.r poznam ju dlho je vydata ale nie moc dobre ,vsetko sa začalo po jedle ktoré pripravila-ale nič ťažké,iba panenka a hranolky.potom zrazu bolesť na pravo pod rebrá, no hrozné....až som si myslel,že ste mi to vy všetci priali,ale nie ,mam to laparoskopiou odstranene -boli to žlčnikové kamene.stres nepravidelná strava...atd dnes som už doma pri mojej dobrej žene-je nam dobre obom,kiežby to tak vydržalo.ja vám všetkým prajem pevné zdravie .

nepoviem

Počul fundamentalista,neoháňaj sa tu s Lipšicom.Chodil niekoľko rokov s dievčinou a teraz ju nechal.Myslíš,že sa len modlili?A keby aj,aj tak to od neho nebolo férové!Vodu kázať a víno piť je to najľahšie...to dokáže každý.

jarry.sk

Ech, Palka a Lipsica na tuto celu vasu debatu. Nevera je nevera, a chvalit sa tym este na nete je perverzita. Berte si priklad napr. z Mareka Ebena. Vas fundamentalista.

puma

no a je to tu predsa potvrdene.tynka pise ze je s nim iba preto lebo zaraba a ma dom a sama na to nema tu je to :))) keby to ma davno snim nieje predsa.takze je to tak ked muz podvadza a zena to vie a snim zostane tak len pre majetok :))) fuha som ale chytra:))) a to som ani nezazila.:))) hmmm bude somna psichologicka:))) no nastasie mna nepoevadza moj lebo viem ze ma ozaj miluje a straasne ziarly ale predsa nema naco :)))

puma

mily damian myslim ze tvoja zena ta uz boh vie ako neluby kedze jej to uz neprekaza normalna zena by sa stim trapila a nebolo by jej to jedno a je stebou preto lebo ak si pisal ma vsetko co chce da sa povedat .a tak jej to vyhovuje a mozno ma ties milenca tak preto to respektuje.mna keby ties muz podvadzal a vedela by som o tom tak si ties najdem asi milenca neviem v takej situaacii este som neprezila.no a ked podvadzas manzelku tak ti asi nieco chyba priklad sexualne zazitky viac intenzivna vaasen :))) co mozno u manzelky nemas alebo je to stale to iste stereotip.a ked si uzijes je to nieco nove a pekne aspon myslim .tak sa drz a moc to neprehanaj :)))paa

angel1

muzi,ktori su neverni maju nizke sebavedomie a musia si stale dokazovat ze su este ziadani,taki nech sa do vztahov nehrnu a nezenia,je hlupost damien ked povies,ze svoju zenu lubis.NELUBIS ju,pretoze clovek,ktory lubi nepodvadza,a je stastny so svojim partnerom.Ty si akurat zvyknuty na nejaký standart,kde figuruje aj Tvoja zena-no lutujem ju!!!!!!!!!!

angel1

tynka,zijes s muzom len preto,aby si zila v dome?Klamana?Podvadzana???Kde je ta zenska hrdost???Sex Ti nechyba-zaujimave........no com