som chronicky neverný

Príspevok v téme: som chronicky neverný
damian

ahojte!le náhodou som sa sem dostal a vidím,že vcelku ma to zaujalo.môj problém je,že nedokážem byť verný.Som 20 rokov ženatý svoju ženu mám rád,je to dobrá mama i žena.mal som množstvo mileniek a stále mám.nie som nič extra,taký normalny chlap.tie baby sa mi niekedy ponúkajú samé.o niektorých manželka aj vedela,už mi to ani nevyčíta,asi si zvykla,alebo čo-nerozoberáme to.mám prácu pri ktorej často cestujem,tak sa vždy niečo nájde.žena odo mňa nechce odísť má pri mne všetko ona aj chlapci(19,16)poznáte niekto takeho muža?

puma

no pocuvaj ma fantom nestaraj sa lakskavo viem ze moj nazor je ozaj pravdivy ved nejedna pisala ze je z manzelom koli tomu aby nebola na ulici .takze fantommm....... nestrkaj rúky tam kde nemas.ja neviem ano som mlada ale skuseneho mam dost.takze... no a na azet chodim:))) hahaha ale nepisem si z 13 rocnymi takze bay bay baby.

quixy

voci sexu pred svatbou nemam vyhrady, samozrejme vsetko v medziach slusnosti...vacsie vyhrady mam vsak k sexu po svatbe, zvlast ked je mimomanzelsky, takze v tom pripade by som si tych jamenov do dotycneho hodila aj viac

nepoviem

Pripúšťam,moja reakcia nebola vhodná.Pokiaľ viem,podľa určených pravidiel nemali by tu byť žiadne osobné,politické,náboženské útoky.Tak za to sa ospravedlňujem, nemalo tam byť konkrétne meno.
Ale quixy nemáš pravdu,sex pred svadbou je hriech podľa kresťanského-katolíckeho náboženstva.Hovoríme o všeobecosti a nie o konkrétnej osobe.

oleg

damian..su dve moznosti: snivat o tom ze mas vela zien pre seba, ale nechat to iba snom alebo ist za svojim snom a znasat vycitky svedomia, okolia a vydiet ako niekomu ublizujes..oba skrivaju v sebe odvahu no zaroven aj zbabelost..ale ani jeden z prikladov nie je vyhra..

fantoom

puma, nechcem ta urazat ale radsej mlc..pises tu velke frazy a sama tomu neveris..s teba psichologicka?..si zaslepena sama sebou a vlastnou aroganciou..bludis..zobud sa..porovnavas ozajstne problemy so svojou pubertackou laskou okorenenou tvojou vlasnou hlupostou, a to s max. sebavedomim..druhykrat ak sa chces blisnut, bez na azet a najdi si tam nejakych 13 rochnych..sorry..zvycajne takto nereagujem, ale tvoje vety a hlavne cely tvoj prispevok k tejto teme ma vytocil..

quixy

pocuj ty "nepoviem", tie 2 mena boli pravdepodobne pouzite obrazne a autor prispevku ich urcite neuviedol ako moralny vzor. Na tom ze ma nezadany dospely muz priatelku,nie je nic zle,sex pred svatbou nieje hriech. Radsej si zisti,v akej oblasti sa ti"ujovia z novin" angazovali a skus si dat dokopy suvislosti