ahojte,
zacala som od pondelka chudnut...moja povodna vaha bola 73,5 kg a sucasna je 70...pri vyske 175 cm...
poradite mi nejake recepty?cviky?moje problemove partiesu od pasa dole
pre schudnute aj chudnuce
na problemove partie od pasa dole odporucam jednoznacne plavanie a rychlu chodzu.. plavanie je zazracne, sformuje uplne vsetko, ale hlavne nohy..
difcence, sa tu pekne vytesujete, gratulujem, ale myslim, ze 3-4 kilecka netreba prezivat ako nadvahu a vyvarovala by som sa kozmickych preparatov spalovacov... moja 43 kilova nadvaha je dole len tym, ze som pridala do zivota zopar navykov, ktore si chcem udrzat uz navzdy..
rachabb, ty z bb?
no kedze som uz 4,5 schudla tak to ti ja neviem presne povedat kolko...podla toh ako sa budem ctit...a kolko mi ukazu cm...pred 2 rokmi som vazila 58-60...
70kg, a ty kolko chces dat dole este? Ja 10kg, to je dost...
no mne ani tak nejde o tie kilecka ale o cm...takze v pondelok bude dalsie vazenie a meranie...uvidiiime =)
mne sa to dost dlho drzalo na ten hnusnej 70 ale somrada ze somto nevzdala a uz som pod nou =) uf...urcite sa nam to podari a vsetky budeme sexi =)teraz trosku zamakame a potom to len budeme udrziavat
70kg, pises ako keby ja som pisala..Keby neboli sladkosti, tak tiez mi to ide dole rychlejsie. Mne velmi pomaha orbitrek. 20 minut kazdy vecer v miernom tempe a tyzdenne kilo dole.
jaj ludia, dufam ze od soboty som aj ja 70-tka:) A potom sa uz len dostat pod...
niekde som tu o tom citala ze je to na spalovanie..vies co ja osobne sa nerada pustam do takychto tabletiek...ale ked to niekomu zabera tak super =)kebyze viac cvicim a nepapam tolko sladkosi tak by som chudla asi aj viac =)))aaale ked aj som taky lenivec maskrtny =)musim si urobit plan cvicebny a napisat si ho a niekde si ho nalepit aby som to mala stale na ociach a to ma tak trosku donuti dodrziavat to cvicenie...zachvilocku su tu vianoce a a sa budem snazit zhodit co najviac...zatial idem tak na 60 percent musim sa rozhybat a ist na 100 =)
ďakujem. vidím, že sa to tu rozrastá...viacerým nám to pôjde lepšie. Aj ja chcem schudnúť aspoň 10kg, lenže po 30tke idú tie kilá čertovsky ťažko dole. 70kg kúp si L-karnitín. Ja som v kombinácii s cvičením pred 2 rokmi schudla za 2 mesiace 6kg. Ja teraz žerkám ThermX(poznáš?) je to spaľovač tukov, len nie každému sadne a je drahý ako sviňa, mne ho kupuje priateľ.