ahojte,
zacala som od pondelka chudnut...moja povodna vaha bola 73,5 kg a sucasna je 70...pri vyske 175 cm...
poradite mi nejake recepty?cviky?moje problemove partiesu od pasa dole
pre schudnute aj chudnuce
no utekam ja babule idem este nieco porobit a chystat si nieco na obed =)
pekny den
ved v pohode, to info som hodila nie preto aby som vás prehovárala ale, že nejem nejaké svinstvá...na to sa mám príliš rada aj s tými kilami navyše:)
bobi
ja to neodsudzujem..ja len nie som na nejake tabletky..ja nehcem zbytocne do seba nieco pchat ked nemusim...vidimze vaha sa mi konecne rozhybala a to aj bez tabletiek..to je moj nazor...ked ti pomahaju a nezatazuju ti organizmus tak je to super..
ja by som korunky asi neminala na nieco co mozem dosiahnut pomocou stravy a cvicenia..
ale ako som povedala ked ti robia dobre a pomahaju ti tak preco nie
Baby ale ThermX obsahuje guaranu, kayenské korenie, chrom, zinok, zelený čaj,kofein, žeňšeňový extrakt, takže nič hrozného...myslím, že aj RNG ho neodsúdil...
rozi
no tak ja papam stale tak ze ranajky odeb vecera...a cez den vypijem 3 litre...
takto mi to vyhovuje a vidim ze to ma aj vysledky =)))
hlavne je nemat pocit, ze pocas chudnutia sme na fronte a potom sa vsetko vrati do starych kolaji.. urcite navyky si treba zachovat stale. u mna uzasne funguje zacat den poharom vody a potom sledovat pitny rezim cely dne. len tato mala zmena uz robi zazraky.druhy zazrak su ranajky.. naucila som sa ranajkovat, na zaciatku to bolo cokolvek co mi chutilo, az neskor som trosku robila selekciu.. a treti top bod bol u mna bazen, obcas som ani neplavala, iba "slapala" vodu..
moja problemova su prsia:(
Bobika, ja som z KE:) JA som tiez za zdrave chudnutie bez chemie... Jednine tak bylinkove caje. Zeleny robi zazraky. Ale tabletky by som si nedala.
rozi
tak to gratulujeem =)vies aj ja si myslim skor ze je to o tom pocite.niekto sa citi velmi zle aj ked ma 2 kila navyse..alebo aj kilo...
no moja problemova partia je hned pod zadkom...a neviem co s tym..=(
rozika, tak sa podeľ o skúsenosti, ono tu nejde ani o kilá ale pocit zo seba...