ahojte,
zacala som od pondelka chudnut...moja povodna vaha bola 73,5 kg a sucasna je 70...pri vyske 175 cm...
poradite mi nejake recepty?cviky?moje problemove partiesu od pasa dole
pre schudnute aj chudnuce
a ooozaj, karticka, pisala si, ze nemas vyformovany driek, tak ak mas nejake typy nan, tak napis, nevadilo by mi, kedy som sa z neho par centi zbavila..
dobre rano baby, tak ked uz som to rozbehla, pridam aj ja- 91,69,88. pas zial uzucky mat nikdy nebudem, to uz su predispozicie, ale inak to nie je az take strasne. :-)
Ja sa radsej nemeriam:) Ale vaha tiez nechce zist pod 70:) Raz sa to podari...
ahoj aj kamaratka do dažda, ty si chcela tie miery :)
ahoj kartička, taj ja hodím svoje miery: prsia 94 cm, pás 68cm a boky 95cm pri výške 179cm a váhe furt!!! 70kg.
ja sa nezvyknem meriat, lebo ja ani nemam velmi vyformovany driek, som skor taka rovna, takze ma to radsej ani nezaujima. naposledy som mala v pase tusim nejakych 68 cm. ale dnes vecer sa odmeriam a napisem aj ja
ooozaj babule, ja som sa chcela este spytat, vy sa nemerate? lebo by som povedala, ze to je hadam este aj dolezitejsie ako kolko kto vazi, ked je baba pekna stihlunka a ma svaly, tak moze vazit viac ako nejaka buchta, co ma miery mensieho slona.:-)ak sa vam bude chciet, hodte sem svoje miery, nech ma to motivuje.:-) ja sa vecer odmeram a napisem tiez.
no to je uz len za radu..
poradim ako schudnut 3 kila a viac za vikend... ist na poriadnu chatovicu alebo technovicu a hned vam vsetky nohavice budu letiet!! ucinok zaruceny!!
ja tiez tak- robim a chodim do skoly, ale som si uz povedala, ze nejaky cas sa tam musi najst, aj keby..! este k tomu vazenie, ja sa vazim vecer, najedena, napita, oblecena a v topankach:-))), tak neviem, ale inak to uz nebude, kedze mozem len v tom fitku. ale kazdopadne, ked ta vaha bude tych 57 ukazovat aj v takomto stave, budem silno spokojna.:-)