pre schudnute aj chudnuce

70 kg

malo by sa podla mna riadit rannajsou vahou...ja sa vazim naha,vyprazdnena, nenajedena a nenapita..
ked mate digi vahu tak tam sa odrazi aj ked sa napijes...

rachabb

Ja ked cvicim, nevydrzim sa neodvazit, pre mna to je velmi povzbudzujuce, najlepsia vaha je rano po vyprazdneni sa...

karticka

kamaratka dod dazda
ja mam tiez 22 ale mam pocit ze mam nejaky spomaleny metabolizmus, nechudne sa mi az tal lahko a neviem cim ho mam nakopnut:(( cvicit nechodievam lebo teraz na to nemam cas, chodim do roboty a este aj do skoly takze poobede sa stale ucim a uz nic nestiham.predtym so chodila na spinning a to ma dost bavilo, takze ked budem mat po skuskach tak zasa zacnem ale dovtedy no neviem, neviem..musi to ist asi aj bez toho.

karticka

ja sa musim tiez stale vazit, lebo ked neviem kolko vazim tak som z toho nervozna..uz sa mi stalo ze som si povedala ze sa vazit nebudem no mala som aj pocit ze som schudla tak som si aj nieco dopriala a potom ked som postavila na vahu bum..bolo to viacej..vtedy ma to demotivovalo. teraz sa vazim tak asi kazdy druhy den a mam to pod kontrolou

70 kg

u mna to nie je demotivujuce...ked vidim ze to ide dole strasne sa tesim a ked vidim ze to ide hore tak si premyslim co som jedla a poviem si ahaaa tak uz viem preco to islo hore...
niekoho to moze demotivovat ale mna to nakopava...

kamaratka do dazda

ktosi tu pisal, ze vazenie kazdy den je demotivujuce, ale ja si jednoducho nemozem pomoct. vazim sa vzdy ked idem do fitka a to je vzdy vecer, lebo doma nemam vahu a vcera som mala stale 59,9, tak som bola trosku sklamana, ale je to presne o tom vazeni kazdy den..

kamaratka do dazda

ahoj karticka, presne ako ty pises, to mam aj ja. mam teraz 60kg bez nejakych drobnych a moj idealny stav bol 57, takze mam teraz blby pocit. nie som tucna ani nic take, ale na problemovych partiach to je hned vidno, sice cvicim, ale aj tak tie tri kila musia ist dole. inak, aby som nezabudla, ja mam 22 rokov a asi mate pravdu s tym, ze mladsim sa lepsie chudne, ale to zvladneme. :-)

karticka

Ahojte..tak zapajam sa aj ja do chudnucej akcie..Nieco o mne:
meriam 171 cm a asi pred 4 rokmi sa mi podarilo schudnut zo 68 kg na 60...potom som postupne chudla pomaly a dopracovala som sa na 55kg, ktore som mala este pred rokom. od vtedy som pribrala 5 kg a tych sa nejako neviem zbavit. viem ze ani 60kg nie je nejaky katastrofalny stav ale ja mam problemove partie okolo brucha a kazde kilo sa mi tam premeni na sadlo a trci mi to cez kazde nohavice. preto chcem schudnut naspat na 55kg, vtedy sa citim uplne super.
Dnes rano som sa vazila a bolo to 60,4kg:(((((( tak od dnes zacinam poctivu dietu...tak drzte palce..do vianoc to musi byt prec