Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

purblanka

nie určite nie,prosím ta,ty si ale....Ja mám po otcovi vlasy,možno je to preto,ma také pérové vlasy,ale ja ich mam huste,a ked si ich natočím sú super,male ma to už nebaví,až tak sarat sa o ne,myslím natáčky,a dávat pozor aby som neutrhla jeden vlas.Neznášam ked si vytrhnem vlasy,neviem prečo mam taky zlý pocit.ved ich mám dosť-:).ked ma mama chcela česať furt som kričala,ked ma ťahala:)

purblanka

ja už som si objednala všetko čo ste mi tu poradili,a velmi sa tomu teším.Verím,že mi tzo pomôže,lebo dost ma to trápi.Objednala som si tu hennecolor,amlu,aj gestil aj chi.

Lucinka33

Purblanka, zavisi od dlzky a hustoty vlasov na kolkokrat ti HenneColor to vyjde :) Ja musim pouzivat celu krabicku 100g.
Presne to poznam.. ja som vlasy ani nefenovala, nefarbila ani nic a aj tak sa neleskli. Mam taku divnu strukturu vlasov asi :) A po henne sa mi lesknu tak, ako som vzdy chcela :) Je to asi liek na kazde vlasy :) Aj Gestil mi velmi pomaha.

purblanka

tak fajn,objednám si aj to-som zvedava.Velmi by ma potešilo,keby som nemala starosti s vlasmi.Ked vidím,aké majú dievčatá krásne zdravé vlasy,a ja ich ani nekulmujem,ani nesuším fénom,češem ich dost šetrne,používam7 zúbkový hrebeň,a nič.

Lucinka33

hennecolor stoji 5,60 plus 2 eura postovne, tak to mas asi 7,60. Ale je toho 100 g, pre porovnanie DM henna ma len 33 g, cize ta to vyjde aj tak lacnejsie :) A pozerala som, ze ta DMkova henna stoji uz vyse 4 eura, oni nie su normalni.
Amla je vlasovy zabal, je to vlastne indicky egres. Ako som uz pisala, tak ju pouzivam hlavne na ochladzovanie odtiena henny a ma este tieto ucinky (kopirujem zo stranky yvette :))
- má mierne stmavujúce tonovacie účinky
- zvýrazňuje prirodzenú vlnitosť a kučeravosť vlasov
- predchádza tvorbe lupín a zápalom vlasovej pokožky
- zamedzuje nadmernému vypadávaniu a rednutiu vlasov
- zabraňuje predčasnému šediveniu vlasov
- spevňuje vlasové korienky a podporuje rast vlasov
- prinavracia vlasom pevnosť, pružnosť, objem a lesk