Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
myslela som že ju zoženiem cez net,zatial som našla len hennecolor,tak objednám si tú a uvidíme,chcem objednať zo stránky hennaywette tú čo ste tu spomínali ))) tak dúfam že bude fajn,zajtra si dám tú z dm bezfarby aj s olejmi to zmiešam a potom si chcem dávať už len farebné,tak dakujem za rady,pa pa zatial
Ale pokial nechces stmavovat vlasy, nebolo by lepsie vyskusat bezfarebnu alebo vitaminovu HenneColor?
Podla mna budes spokojna aj s HenneColor. A odkial by si si objednala Lush? Lebo ta predajna na Slovensku bola v lete zrusena. Lush obsahuje rozne oleje, maslo atd. Naposledy som mala po nom uplne hladucke, hodvabne vlasy, az som bola fascinovana :D Ale vydrzalo to tak dva-tri dni, potom som musela umyt, lebo mi skoro zmastneli vlasy :D
fúha teraz neviem či objednať lush alebo henecolor,ale pozerám skôr na výživu,nie na farebný odtieň,myslíš že budem s henecolor spokojná čo sa týka napr.lesku a výživy?
Hm, ten prasok Amla by mat stmavovat vlasy, ale sam o sebe nie je tmavy. Ma praveze svetlu farbu - asi ako biela kava :) A myslim, ze stmavenie je vidiet mozno tak na blond vlasoch. Na hnede je to podla mna slabe.
Tebe by nemala henna velmi stmavit vlasy. Ja ich mam tmave preto, lebo hennujem uz rok a pol a nechavala som si to aj cez noc. Zo zaciatku mi henna velmi nechytala az potom zacala. Tak sa neboj stmavenia, to sa dosiahne len postupne :) A najcastejsie pouzivam hnedu hennu Muller (ta chyta zo vsetkych asi najtmavsie), Lush Caca Brun, Hennecolor.
takže ten alma powder je tmavý? ako tu tak čítam tak tá hennecolor chytá asi najlepšie,mám hnedé a chcela by som orieškové pekné ako má napr.Beyonce,ale to by som musela siahnuť po chémii a to v žiadnom prípade!tak aspoň nech sa mi tie hnedé moje viac lesknú,dúfam že mi hnedá hennecolor nechytií moc tmavo,nechcem mať skoro čierne,Luci píšeš že tvoje sa ti zdali až čierne,to si mala ktorú farbu?
Ana, ja som spokojna s hnedou Henne Color. Farba chyta, vlasy su leskle aj vyzivene. Aspon podla mna :) O tej amle sme tu pred chvilkou pisali s Purblankou :) Ja ju mam, ale nepouzivam ju samostatne ako zabal. Pridavam ju do henny na dosiahnutie studensieho odtiena.
A jasne, mozes ju mat aj dlhsie na hlave, ja ju nechavam cez noc.
ahojte,rada by som skúsila tú hennecolor hnedú,chcem si objednať z netu,sú z nej vlasy pekne lesklé? aj vyživí? zatial som používala len bezfarebné,a či tú hennecolor možem mať dlhšie na hlave.Ďakujem..))) a inak som na tej stránke našla aj alma prášok,alma je vraj super na vyživenie,už som o tom viac čítala,mali ste ju niektorá? Ďakujem
Asi mame podobne vlasy :) Tiez mam huste, ale su take hrube a tvrde. A su vlnite na koncoch, miestami krepovite, teraz uz menej. Asi kvoli takejto strukture sa vlasy neleskli. Vzdy som tuzila po hodvabnych vlasoch :) A na ake natacky si vlasy natacas? Ja mam doma take na suchy zips, ale skoro ich nepouzivam. Mozno zacnem, lebo mam teraz obdobie, ze sa mi pacia vlnky :)
Dakujem za rady:)