Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

Hm, neviem, kupovala som od yvette len amlu. Tu primiesavam do henny na dosiahnutie studensieho odtiena. A ma tam este kopec rastlinnych zabalov na vlasy, ale tie som neskusala :)
Napiste niekto, kto ste skusali tie zabaly a boli dobre :)

Lucinka33

nemas za co :) asi vies, ze hennecolor kupis u yvette :) ked chces, aby poriadne chytila, nechaj si hennu aj cez noc, ak vydrzis :) ja som sa takto dopracovala az takmer k ciernym vlasom, co sa mi uz nepaci :) preto si davam kratsiu pauzu od henny :)

Lucinka33

Purblanka, ten sampon na hnede vlasy je Balea Professional a da sa kupit len v DM. Ako som uz spominala, neobsahuje silikony a vyzera takto: www.yopi.de
A henna z DM nechyta :) Ja som ju pouzivala asi pol roka (hnedu) a takmer vobec nic nebolo vidiet :) A tiez menej regeneruje, vlasy sa po nej nelesknu tak ako po inych hennach. Este nezufaj, mohla by si vyskusat HenneColor. Ak vydrzis tu uvodnu fazu suchych vlasov, tak to po case prestane, zacne ti to chytat a mozes byt cisto prirodna :) A ked budes mat ten Gestil, tak ho kludne pridaj do henny.

purblanka

tak ja neviem,ja si zvyknem stale davat kondicionery,a teraz som si objednala gestil.Ja sa až prehnane starám o vlasy,používam taky olej na vlasy dixi,aj pred umytím si dávam olivovy olej,no sú hrozné.mala som z dm hennu,je zlá?

Mirkaa 23

pur blanca a maš kvalitnu masku na vlasy? a Aku hennu si si davala, nie z DM... ono chemicky farbene vlasy budu vždy po henne suchšie... keby si si dala zabal z kokosoveho oleja agestilu alebo inej masky, tak by to trochu pomohlo a samozrejme po každom umyti masku. A inak nezufaj. Ja mam vlasy najlepšie, až ked si ich druhýkrat umyjem po hennovani, potom by nemali byť take suche.