Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

Pozeram, ze ten Goldwell maju aj na feelunique.com. To je taka anglicka stranka, kde je zadarmo postovne :) Mas tu kuru Goldwell Kerasilk Ultra Rich Care Treatment 150ml? Alebo nejaku inu, lebo je tam toho viac? :)

Lucinka33

Mozes dat hocico aj do farebnej henny, len potom to asi bude horsie chytat. Hlavne tie oleje mozu branit chytaniu henny :) Na ozivenie farby je henna super vec. Ano, Gestil je moj oblubenec :) Fiha, ten Goldwell nepoznam. Moja klasicka otazka - obsahuje to silikony? :D Hm, ja ani tak rada nevyhadzujem peniaze, len som nejak zavisla na kupovani blbosti :D Ale co uz, ked mi to robi radsot :D Hovorim si, ze niekto peniaze prepije, prefajci, tak ja si mozem obcas kupit aspon nejaku kozmetiku :) Miniem menej ako oni a budem mat zdravu pecen a pluca a aj vlasy :D Musim si nejak ospravedlnit to minanie :D

ana555

ty si teda rekordmanka ))) Ďakujem krásne teda,budúci týždeň idem na vec,dám si tam aj kokosový aj avokádový olej a kakao ))) dúfam že to môžem dať aj do farebnej,inak mám hnedé vlasy,chcem ich len oživiť,a spomínaš že používaš gestil,ja tiež s prestávkami už druhý rok,je fajn,a ešte ti poradím úžasnú kúru-goldwell kerasilk(na súché vlasy)len tak lebo ked ťa čítam tak rada vyhadzuješ peniažky ako ja..)))

Lucinka33

Ana, kludne si nechaj ako dlho potrebujes :) Asi ti to trochu zafarbi vlasy, zavisi aku farbu mas teraz. Ja nechavam hennu aj cez noc, moj rekord s hennou na hlave je 13,5 hodiny :)

ana555

Ahojte,ak je tu Mirka023 alebo Lucinka33 chcela by som vás poprosiť o radu,dávam si zatial len bezfarebnú henu,ale chcela by som si tam pridať aj hnedú henu,na obale píšu že pri farebnej nechať 1hod,ale ja som zvyknutá bezfar.si nechávať aj 5hodín,tak by som rada vedela či mi nevypadajú vlasy ked si bezfar.zmiešam s fareb.a nechám tak 4-5hodín..)))) s tým padaním si robím srandu,len či máte skúsenosti,veľmi pekne dakujem..)))

Lucinka33

Baja, ani mne nesedia tie Alverde sampony. Teda vlasy su po nich fajn, ale po case sa mi spravia velke lupiny a musim ich prestat pouzivat. Vadi mi tam asi nejaka zlozka.
Dnes som si pouzila ten sampon na hnede vlasy. Ma tmavohnedu farbu, vyzera to skoro ako horuca cokolada :) Takze fakt moze tonovat vlasy do hneda. A pekne vonia, ovela lepsie ako ten uhladzovaci sampon. Zatial spokojnost :)
Neviem ci ten sampon na blond vlasy obsahuje hennu, skor nie. Mozno obsahuje nejake ine vytazky. Ale ten na blond som vobec nepozerala, kedze moje vlasy maju od blond veelmi daleko :D

Baja22

Lucinka, spravila som to tak, že som si umyla vlasy šamponom Alverde, po nom to svrbenie neprestalo, a ked som si včera umyla Joannou, tak už je to OK :) Asi mi naozaj ten Alverde šampon nesedi...