Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Baby, dnes som si umyla zasa vlasy s tym samponom Balea na hnede vlasy, co som s nim bola doteraz spokojna. A urobili sa mi po nom lupiny... Neviem ci mam taku citlivu pokozku hlavy alebo co do tych samponov davaju... Takze mam doma dalsi nepouzitelny sampon :)
Teraz sedim so zabalom Amla od Yvette na hlave. Dufam, ze mi to pomoze proti lupinam a podpori vlnitost vlasov ako slubuju :)
Purblanka, že vraj hennecolor chytá, ale šedive vlasy budú trocha svetlejšie ako tie ostatne,... a dôležite je necheť hennu čo najdlhšie na vlasoch a opakovať hennovanie, lebo na prvykrat nemusi tak silno chytiť.
Bara, čierna henna vraj nechytá dobre... ale neviem posudiť z vlastnej skusenosti. Viem že tmavo hnedá hennecolor chytá pekne. Ale ak čiernu tak určite hennecolor, nie tu z DM a tak isto, nevzdať sa po prvej aplikácii.
dievčatá,neviete či henna chytá aj na sivé vlasy?chcela by som aby aj moja mama začala farbiť hennou.Ale asi nechytá,tak sa mi zdá,čooo??
ahojte:) chcem sa opytat kto ma skusenosti s ciernou hennou? Ze ci pekne chyta na tmavo hnede vlasy? A ci sa to vymyva po case alebo ako.. neviem este som hennu nemala ale chcem to skusit ak je to take prospesne pre vlasy. Dakujem za odpoved
ja mám hnede,ale predtym som farbila na červeno,takže ten nádych tam stále je.Chcela by som pekné hnedé,len ako .........
Ahojte, zaujimalo by ma, ci je sanca, aby mi po henne chytila aj chemicka farba. Dlhe roky som sa odfarbovala peroxidom, ale potom som sa chcela vratit ku svojej povodnej, tmavo plavej farbe. Posledny asi polrok som si davala hnedu hennu, aby som si zjednotila odrasty a konce ale kedze moj podklad bol svetlejsi, tak mi to vyrazilo do farby s rysavym nadychom. Teraz uz je ta henna vyzmyvana, ale ten rysavy odtien ostal a mam ho uz plne zuby. Zacnelo sa mi po blond vlasoch. Skusila som na jeden pramienok na koncek dat chem. blond farbu, ale nechytilo to vobec. Je teda nejaka sanca, ze sa mi podari tej rysavej po henne zbavit? Dakujem pekne.
Purblanka, tmavohnede mam :) Teraz este viac stmavli po dlhodobom pouzivani henny a nechcene sa lesknu do cervena (experimentovala som s cistou cervenou hennou, neodporucam :))
Ty mas ake?
lucinka,aké ty máš farby vlasy?
lucinka-ja používam tvrde natáčky,mam vtedy pekné vlasy,som spokojná,ale kedže viem aké sú v skutočnosti,dost ma to trápi.Mám aj séra z avonu,na končeky aj na skrepovatelé vlasy-všetko možné používam.Keby moje vlasy mali rozum,tak by konečne už opekneli:)
dievcata, nemate na predaj niekto hennu lush caca rouge ? chcela by som ju vyskusat, no zo zahranicia ma to vyjde draho :(