Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
kocky prosim vas, dam asi dost blbu otazku, ale je nejaky problem so zehlenim vlasov ked pouzivate hennu? celkom zaujimava vyzerat byt ta henna, len si dost pouzivam zehlicku. diky :)
Janus, urcite si kup hnedu, ked mas tmavohnede vlasy. Nemalo by ti to ist do cervena. Ale vlasy sa ti na slnku asi budu lesknut do hnedo-rysava, kedze je to henna... ale vyzera to celkom pekne, vlasy to ozivi :)
Baja, presne tak, ten zabal Amla ma posobit na zvyraznenie vln a kucierok. Mne sa tiez v poslednej dobe velmi pacia vlnite vlasy :) Ale vlasy sa mi vlnia len na koncoch. Nakupila som tento tyzden u yvette, ma akciu, ked sa zaregistrujes v jej obchode aj na fore, tak posiela k objednavke vlasovy zabal zdarma. Tak som to vyuzila :)
lucinka a aky odtien? ja si radsej necham poradit ako by som to mala pokaslat
Ja už tiež by som potrebala hennu a zábaly. Už nemam ani zábal, a hennu tipujem tak na 2 razy.. Mne sa tiež začali páčit vlnky. Ked som bola malá som mala krásne vlnité vlasy, len ako ubiehali roky, tak ich mám len sem tam zvlnené, su skor rovne... Večer si ich zapletam do copu aby nejak vyzerali :) A to zábal má nejak ovplyvniť vlnky? :)
Baja, ano, zatial pouzivam Joannu a Baleu, ale tu na uhladenie. Uz som si umyla amlu, lupiny to sice neodstranilo, ale podarilo sa mi ich pekne vycesat :) A cakam, kym mi uschnu vlasy. Som zvedava ci to aspon trochu podporilo vlnitost, ale asi nie. Nejak tomu neverim :)
janus, staci, ale asi ti ani nechyti. A co sa tyka lesku a regeneracie, tiez nic moc. Tiez mam tmavohnede vlasy, niekedy som ju pouzivala. Ak ti mozem poradit, tak lepsia je Hennecolor, chyta pekne, lesk je super :) Ked ju nechas posobit celu noc, mala by ti chytit aj na prvykrat. A mozno bude stacit aj par hodin. Da sa kupit na hennayvette.sk
ked idem prvy krat vyskusat hennu staci mi aj ta z dm?...a na tmavohnede je ktory odtien najlepsi...aby neboli cervene