Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Lucinka,aký šampon na hnedé vlasy si použila?Dá sa kúpiť hocikde?
ahojte baby,tak ja som si včera henovala svoje vlasy-pred mesiacom som si dala trvalu....a moje odrastene mi nechytilo,su iné,ale najviac mi vadí,že su strašne suché.Velmi som sklamaná a smutná,pretože už som nechcela používat chemické farby,ale ako vidím musím sa k nim vrátiť.Čo mám robiť?
oh.my.gosh diky :) ja som si az neskor vsimla, ze sa tam plati kartou. myslela som, ze to je normalny prevod do zahranicia, ale nie :) nevadi, kartou by to malo byt jednoduchsie a poplatok by mal byt vraj len 0,13 eur :D Asi pojdem zasa traposit do banky, aby mi vydali taku kartu :)
Sajfina, nechcem ta sklamat, ale hennou asi cervenu farbu neprekryjes. No vyskusaj, mozno sa ti to podari :) Ja som pred troma tyzdnami spravila blbost, ze som si dala cistu cervenu hennu v body art kvalite. Myslela som, ze mi to nebude na tmavych vlasoch vidiet, ale mylila som sa. Vlasy sa lesknu dost silno do cervena. A skusala som to uz prekryt aj hnedou hennou (dokonca aj ciernu, co mi ostala, som tam primiesala)a nic.. Na chvilu mi ich stmavilo, ale ako sa to vymyva, zas sa tam prebija ta cervena. A to som davala len raz cervenu hennu. Tak chemku neviem ci prekryjes.
lucinka to sa nemusis bat, ze ti stiahnu nieco naviac. pred potvrdenim platby ti vzdy ukaze konecnu sumu, co zaplatis, a tu ti stiahnu. na platbu potrebujes kreditnu kartu, nie klasicku platobnu. ja som z feelunique este neobjednavala, len z britskeho amazonu, na bratovu a frajerovu kreditku, a nikdy nebol problem. este mam velke zasoby rozne samponove, ale ked sa minu tak idem na feelunique tiez na moje tigi :) vygoogli si diskusiu o feelunique, tam pisu baby detaily ako objednavat.
ahojte kočky:D poradíte mi? myslíte,že by mi mohla chytiť henna zmiešaná hnedá a čierna na červené vlasy,tak aby mi to prekrylo tú červenú hrôzu?naposledy ich mám farbené v septembri 2009.Ďakujem :)
konzistenciu má gestil lepšiu,je hustejší,ten kerasilk je redší,ale výsledok po opláchnutí kerasilku-parádička,aspoň pre mňa,nie každemú rovnako sedí jeden a ten istý výrobok..))) a či obsahuje silikóny neviem,ale používam aj kerasilk instant silk fluid taký neoplachovací krémový gél a ten silikóny má..(((
Aj mne to nahana strach :) Prave zistujem ako je to s platbou do zahranicia. Pozeram, ze tam akceptuju len platbu kartou a ja nemam taku kartu, s ktorou mozem platit cez internet. Uvidime ako to poriesim :)
Inak, vdaka za tip :) Dost drahe to je, ale pozeram, ze ma az 1000 ml :) Je to podla teba lepsie ako Gestil Wonder? :)
ten feel som už pár krát mrkala,je to tam celkom lacné,len ten celkový postup pri objednávaní,to mi naháňa strach,inak cez net v pohode objednávam..)))
Vlastne ten olej môže zabrániť tomu zafarbeniu máš pravdu,tak si dám len bezfarebnú a dám si tam viac kakavka,uvidíme ešte..))) ten goldwel je toto- www.vlasy-kosmetika.cz
a už iné nepoužívam len lopúchový alebo žihlavový šampón,úpne lacný,gestil,goldwel,chi a už iné ani nechcem vidieť lebo zostanem fakt na mizine..)))