Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Ana, zial, obsahuje. Dimethiconol je nevymyvatelny silikon.
Tu mas ich ciastocny zoznam, ak sa ti bude chciet citat :)
dlouhevlasy.cz
Inak, to je asi zlozenie toho noveho samponu, co ma v ponuke hennayvette.sk
prosím vás odveci od témy ale ak sa v tomto niektorá vyznáte,obsahuje tento šampón silikóny??? Ďakujem
Zloženie:
Sodium Lauryl Ether Sulphate, Aqua, Polyquaternium 7, Sodium PEG 7 Olive Oil Carboxylte, Cocodiethanolamide, Cocoamidopropyl Betaine, Olive Oil PEG 7 Esters, Cocomonoethanolamide, Ethylene Glycol Mono Stearate, Fragrance (Parfum), Panthenol, Dimethiconol (and) TEA-dodecylbenzenesulfonate, Aqua Extracts of: Henna (Lawsonia Inermis), Neem (Azadirachta Indica), Tulsi (Ocimum Basilicum), Methi (Trogonella Foenum-Graeceum), Rusmari (Rosmarinus Officinalis), Amla (Emblica Officinalis), Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Benzoate
Mirka, ale ten druhy sampon Balea na uhladenie, co mam uz dlhsiu dobu, je zatial dobry (uvidim dokedy) :) Mne Joanna smrdi len ked si s nou umyvam vlasy, potom ju nastastie uz necitim :) Lebo si potom davam este Wonder (ten sice tiez dost smrdi) a potom si na vlasy nastriekam este bezoplachovu kuru Biosilk, ta pekne vonia :)
Lucinka, no od Balea šamponu som to aj čakala... Ja som ss tou Joannou spokojna zatial a ta na blond vlasy ta je super... to mi super lesk spravi. A ta od babičky na lupiny... mne ani nesmrdela... ale ked si manžel umyl s týmto, tak som mu ovoňala vlasy a smrdeli trocha :D Ako nebolo to nič strašne.. ale aj tak.
Jedno balenie by ti malo stacit. Mozno aj menej, zavisi to aj od hustoty vlasov.
abude mi stacit jedno balenie?? mam vlasy cca po lopatky dlhe
dik za radu...idem teda objednat :)
Oh.my.gosh, ale mozno bude tazsie vyzehlit vlasy. Citala som, ze napriklad na hennovane vlasy zle chyta trvala.. Ale neviem ci to moze nejak ovplyvnit aj zehlenie.
Oh.my.gosh, myslim, ze by nemal byt ziaden problem, co sa tyka zehlenia. Naopak, henna ti pomoze chranit vlasy. A pri dlhodobom pouzivani henna aj trochu vyrovnava vlasy (co ma teda netesi) :)
Dostala som gratis zabal Brahmi :) Uz sa na neho tesim, dam si ho nabuduce :)