Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

Purblanka, pokial si das olivovy olej ako zabal s medom samostatne, je to v poriadku. Len do henny ho radsej neprimiesavaj, mohla by ti preto horsie chytat.

Lucinka33

Z tych bezne dostupnych bezsilikonovych samponov mi teraz napada Alverde, Lavera, Henna sampon, Dixi, Luna, nova Balea Professional, Joanna... Zatial mi z nich najviac vyhovuje Joanna proti lupinam, maju ju v niektorych Teta drogeriach.
Chcem si kupit sampon od Queen Helene proti lupinam, ale asi budem musiet cez net. Mali by ho mat v niektorych lekarnach, ale este nikde som ho nevidela.
Pre mna najlepsi balzam je Gestil Wonder. Ale neviem odkial si, mozno ho budes vediet zohnat len cez net. Tu je mapka, kde ho predavaju www.probeauty.sk
Viem, ze bezsilikonove balzamy vyraba este Alverde, nova Balea, Lavera, ale nemam s nimi skusenost, tak ti neporadim.
Je toho este viac, ale teraz mi nenapadnu ine znacky :)

Lucinka33

Tak olej ani nedavaj :) Mne tiez zo zaciatku nechytala henna, ta z DM vobec. Skus si nechat hennu celu noc. Namiesto uteraku si daj staru teplu ciapku, je to pohodlnejsie :) Sampon si kup, aky chces, ale bezsilikonovy. Ani masky nepouzivaj so silikonami. Mozu branit henne, aby chytila.

purblanka

no,ja som si už 2x dávala henu z DM,a teraz tú henacolor.A šampon neviem aky si mám kúpiť.Olej som do heny nedávala,nejak mi neprišiel na rozum.

Lucinka33

Purblanka, joj, to je skoda. Vobec ti to nechytilo? A ako dlho si si ju nechala posobit? Pridavala si olej? Nepouzivas nahodou uz spominane silikonove pripravky na vlasy?

purblanka

ahoj Lucinka,tak som sa dnes henovala s henacolor,ale mi to nejak nechytilo na hnedo.Čo myslíš,prečo to je tak??a svoje korienky mam nejake svetlé.

Lucinka33

Tak pre mna radsej nie :) A za tu cenu mozem mat napriklad prirodny Urtekram :) Mas pravdu, ten zoznam silikonov musi velakrat clovek pozerat, aby sa v tom aspon trochu vyznal :D

ana555

Ahoj Luci,ano presne sú to tie šampóny,takže radšej nie však? a inak som si ten zoznam pozerala ale čert sa v tom vyzná )))