Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

Lucinka33

Purblanka, mozno preto ti poslali, lebo teraz maju akciu, ze ak sa u nich zaregistrujes, tak posielaju prirodny vlasovy produkt zdarma. Ja som dostala Brahmi :) A tu ciernu hennu si planujes dat?

Lucinka33

Purblanka, presne to iste so studenou vodou robim aj ja :) Fakt to uzatvara tie vlasove supinky a potom sa viac lesknu :)

purblanka

objednala som si ten henacolor aj amlu a poslali mi ešte jednu henu čiernu-ale tu asi omylom poslali,lebo ja som ju neobjednávala,ale platila som iba za to,čo som si objednala.

purblanka

ok,dakujem za radu-ja si nešumývam horucou,neznášam to,a na záver splachujem vlasy studenou vodou-vraj to uzatvara štrukturu vlasu.

Lucinka33

Verim, ze ti pomoze. Potom napis. Ten Gestil nezmyvaj teplou vodou, ale len vlaznou. Tak ma vacsi efekt. A nezlakni sa, ked ti pride, lebo nevonia prave najlepsie :D

purblanka

ja už som si objednala ten gestil,už ho čakám každú chvílu,a nenormálne sa naňho teším,snáď pomôže mojim o pomoc volajúcim vlasom.

Lucinka33

Pozeram, ze TT na tej mapke nie je. Gestil Wonder este mozes zohnat na mimibazar.sk, tam ho predava jedna pani. Ale zas to postovne...
Ako myslis, ze odkial toho tolko viem? :D Ja si myslim, ze neviem :D Ale vela citam o vlasoch, rozne stranky. Hlavne dlouhevlasy.cz, tam sa dozvies hocico, odporucam :) Alebo hennaforhair.com