Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
Purblanka, pouzivala som, ale uz daaavno, asi pred 4-5 rokmi. A pouzivala som ju asi 3 roky. Ale nebola som spokojna, chemku uz nechcem :)
Luckaaaa, myslim, ze mozes. Nemam osobnu skusenost, ale citala som, ze niektore baby to tak robia a v pohode. Ta bezfarebna henna - cassia - vraj nereaguje s chemickou farbou. Ale nie je celkom bezfarebna :) Ked mas odfarbene vlasy na blond, radsej si ju nedavaj, mohla by ti ich zafarbit do zlta. Lepsie asi bude, ked sa opytas Yvette, ona by mala mat vo svojom tovare lepsi prehlad :)
lucinka a používala si aj normálne chemickú farbu?ako dlho?
mohla by som si dat na vlasy bezfarebnu hennu, aby mi to vlasy zregenerovalo, ked pouzivam normalnu farbu? (casting creme gloss. co by sa mi mohlo s tymi vlasmy stat? da sa dat na vlasy normalnu farbu, potom hennu a potom zasa farbu? - nemyslim za sebou, ale v odstupoch asi mesiac- dva
Ano, to je taka vyziva a regeneracia na vlasy. Som zvedava, lebo som ju este neskusala.
aj ja som kupila bezfarebnu henu,to je si výživa,nie?
Hennujem uz asi rok a pol a bezsilikonove veci sa snazim pouzivat asi rok. Obcas este pouzijem nieco s vymyvatelnymi silikonmi, lebo musim minut zasoby :)
Inak, henna mi zacala tak intenzivne chytat asi posledny polrok. Uz mam take hnedo-cierne vlasy a nechavam to vymyvat. Najblizsie planujem hennovat mozno tak koncom marca alebo az v aprili. Ale kupila som si aj bezfarebnu hennu, tu si dam asi skor.
ty ako dlho henuješ a používaš výrobky bez silikonu?
Ciernu od Yvette som este neskusila. Ale podla mna uplne na cierno nechyti. Mozno po dlhodobom hennovani by to bolo cierne a mozno to vobec nechyti :) Ved vyskusaj, keby to bolo nahodou tmave, tak sa vymyje :)
neviem,možno......chcem tmavšie ako mám teraz.Ale nie zas čierne,ty si ju už skúsila??