Prirodna farba na vlasy - Henna

Príspevok v téme: Prirodna farba na vlasy - Henna
rihanka

Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk

jarkaa55555

teraz som pozerala zoznam tych silikonov a porovnavala so samponom syoss na objem. a nenasla som ziadne silikony :) co ma dost tesi, kedze pre mna je tento sampon vyborny a navyse dost lacny

purblanka

iba moja mama vie kolko času venujem vlasom,a ako sa o nich starám-zase moja sestra sa vobec nestara a má ich super,myslím kvalitu,a používa chemické farby.

Lucinka33

Ale cosi, vsetky silikony si nepamatam, len tie, co sa najcastejsie vyskytuju vo vlasovych vyrobkoch. Ked najdem nejaky novy s cudnym nazvom, musim si to googlit :)

purblanka

tak mna by nebavilo študovať a ešte aj pamatať si zložky výrobku.A ty si pamatáš tie silikony,:)no klobúk dole:)

Lucinka33

Haha, no blbosti si dobre pamatam a podstatne veci nie :D Tiez som skumala jeho zlozenie uz davnejsie, tak mi to nejak ostalo v pamati :)

Lucinka33

Jasne, poznam, aj ja som taky mala, ten na tmave vlasy :) Ak ti robi dobre, tak ho pouzivaj kludne. Ale myslim, ze tiez obsahuje nejaku blbu zlozku - paraffinum liquidum. Je to nejaky ropny produkt, nie velmi dobry pre vlasy. Ale vravim, ked ti robi dobre, kludne ho pouzivaj :)

purblanka

poznáš od demiclenu olej na vlasy Dixi?myslíš že by sa mohol používať?mne robí dobre na vlasy,nie su take suché.