Prosim vas, chcela som sa spytat, ze ci si mozem dvakrat po sebe prefarbit vlasy hennou..ci sa nic nestane...pretoze teraz ich mam rysave a to som si davala hnedu..lenze predtym som ich mala blond..takze mozno keby som si este raz ju dala, boli by hnede, neviete niekto kto uz ma s tym skusenosti?dakujem vopred
--------------------
Nežiadúce účinky farby "black henna" - www.zdravie.sk
Prirodna farba na vlasy - Henna
prosim poradte mi ;)...mam suche lupiny, ktore aj svrbia a myslite, ze by mi neutralna henna pomohla i na tie suche potvory??? pretoze neviem uz co si mam na tu moju hlavu dat.
maju ju vraj i v dm, napiste mi prosim, kde presne, nech tam nebeham ako tajtrlik ;D
fíííha,super ))) tak nemusím netrpezlivo čakať 3týždne )))
Ahojte,chcem sa len spýtať či môžem henovať bezfarebnou každé 2týždne,Ďakujem
Včera som skušala Joanna šampon - normalizujuci na mastne vlasy. Zatial fajn, ale uvidim po 2-3 umytiach aky bude. Ale celkom prijemny,taky jemnučky, tak dufam ze mi bude vyhovovať, lebo aj ta cena je super.
Ale chcem sa ešte spytať mate niekto skusenosti s radou Joanna-med a mlieko na poškodene vlasy? Celkom ma to laka vyskušat ich,hlavne to serum na zničene vlasy, alebo ten bezoplachovy balzam.
babyy, mohla by som vas poprosit nejake fotky vlasov tie ktore pouzivate bordovu hennecolor?
bola by som vam moc vdacna, lebo som si ju kupila ale ked mi prisla postou tak ma trochu laka ta svietiva cervena na obale, myslela som si ze to bude tmavsie :)
prikladam mail, tak ak budete niektora taka dobra, nech mam aspon cca predstavu
esiesa@gmail.com
Ja som neskusala ani ten Fructis, ani Syoss :) Ale Baleu ano, sampon na uhladenie je dobry. Mala som este aj sampon na hnede vlasy, ale spravili sa mi z neho po case lupiny, takze nic moc...
no fructis som skusala ale mma z neho uplne jemnucke vlasy. nedrzia tvar ani nic. syoss mi vyhovuje viacej :) ale chystam sa kupit ten novy balea. mam balzam na blond vlasy a pekne sa mi z neho lesknu :)
Jarka, moze byt. Do samponov na objem niektori vyrobcovia nepridavaju silikony :) Tusim, ze z tych drogerkovych ani Fructis na objem ich neobsahuje.